• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanı kilosu nasıl?

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Cennet papağanım 45-50 gram arasında tartının üstüne peçete koymadan çıkmadığı için net bir sayı alamadım sizce normal mi zayıf mı? Yağlanma problemi vardı aslında yaşı 10 iştahı yerinde

Ekli dosyalar

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Teşekkür ederim ama yağlanma problemi de olduğu için bizzat yazmak istedim popo kısmında tam, bu kilosu iyi mi zayıflatmak mı gerek sebze meyve mi ağırlıklı beslemem gerek bizzat bilmek istedim açıkçası 😊 beautiful food kuş maması almak istiyordum bu kuşuma uygun olur mu mesela ve ayrıca diyet yeme geçmem gerekli mi 🙏

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Makalede Cennet için 50-55 arası gösteriyor. Sizin yavrunuzda 48-50 arası. Siz rutin düzeninize devam edin bence. Mamayı alabilirsiniz. Ama diyet yeme geçecek bir durum yok bence.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sağlık tohumu önerir misiniz peki bu kuş için? Mamaistde görmüştüm almayı düşünüyorum. Kusura bakmayın sizi soru yağmuruna tuttum.
Estağfurullah. Sağlık tohumu kuşların bağışıklığını güçlendirir alabilirsiniz 🌸 kurtlu mamayı da alıp içini sebze ile zenginleştirip ikram edebilirsiniz.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim ama yağlanma problemi de olduğu için bizzat yazmak istedim popo kısmında tam, bu kilosu iyi mi zayıflatmak mı gerek sebze meyve mi ağırlıklı beslemem gerek bizzat bilmek istedim açıkçası 😊 beautiful food kuş maması almak istiyordum bu kuşuma uygun olur mu mesela ve ayrıca diyet yeme geçmem gerekli mi 🙏
Yağlanma varsa aspur oranını az tutabilirsiniz 🙂 Meyve ve sebze evet iyi gelir 🙂