• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanı gagası çatladı

Dilek034

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba,ilk defa bu siteyi kullanıyorum yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
Cennet papağanım gagasını kafes demirlerine çok sert vuruyor gagası çatlamış devam ederse çatlayan yer kırılacak diye çok korkuyorum ne önerebilirsiniz?

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tatlı badem yağı veya vazelin sürebilirsiniz ama kokusuz vazelin olması lazım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çatlak olduğunu sanmıyorum ama sürekli biryerlere sürtükleri için çizdirmiş olabilir. Kanatlı oil D vitamini ve calcilüx kalsiyum kullanabilirsiniz.

Dilek034

Yeni Üye
Çatlak olduğunu sanmıyorum ama sürekli biryerlere sürtükleri için çizdirmiş olabilir. Kanatlı oil D vitamini ve calcilüx kalsiyum kullanabilirsiniz.
Çatlak malesef badem yağı sürmek için dokunduğum da çatlayan yer kalkmış yani hafiften tırnağım arasına giriyordu ,teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çatlak malesef badem yağı sürmek için dokunduğum da çatlayan yer kalkmış yani hafiften tırnağım arasına giriyordu ,teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Merhaba, keratin olugu için uzayıp kaybolacaktır, btAmin forte takviyesi kullanın, sade vazelin sürün geçmiş olsun 😊