• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cede mama, sağlık tohumu, ishal?

Sylmbkts

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, kuşum biraz ishal gibi, aslında dün de biraz ishal gibiydi ama sonra düzeldi, bugün sabahla öğle arası hafif ishal gibiydi öğleden sonra saatlerinde düzeldi ama akşam da hafif sulu yapmaya başladı. Bugün ilk defa cede nemli mama ve ilk defa sağlık tohumu verdim. Bunlarla alakalı olabilir mi? İshali düzelsin diye dal darı verdim. Yarın düzelmezse dışkı resmi de atacağım.

Sylmbkts

Aktif Üye
Teşekkür ederim peki mama ve sağlık tohumunu kullanmaya devam edeyim mi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kullanın ufak ishal problem değil düzelir. Sadece tek tip beslenmesin devamlı ishal gibi durum olursa mamanın içine versela leganin ürünü var ondan kullanabilirsiniz bende kullanıyorum ama adı aklıma gelmedi şimdi bakıp yazayım😁

Sylmbkts

Aktif Üye
Kullanın ufak ishal problem değil düzelir. Sadece tek tip beslenmesin devamlı ishal gibi durum olursa mamanın içine versela leganin ürünü var ondan kullanabilirsiniz bende kullanıyorum ama adı aklıma gelmedi şimdi bakıp yazayım😁
Sağlık tohumu kullanıyor mysunuz peki acaba onu mu fazla kaçırdım?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sağlık tohumu mamaya koyuyorum genelde. İshal muhtemelen mamadan dolayıdır bu arada ishale ait bir fotoğraf atın bakalım dışkıdaki her değişim ishal degildir

Sylmbkts

Aktif Üye
Sağlık tohumu mamaya koyuyorum genelde. İshal muhtemelen mamadan dolayıdır bu arada ishale ait bir fotoğraf atın bakalım dışkıdaki her değişim ishal degildir
Cede mamayı çok yemedi bugün genelde içindeki siyah olanı yedi (ismini bilmiyorum). Yeni bir açık yem, kenevir, sağlık tohumu ve cede aldım kaş yapayım derken göz çıkarmaktan korktum doğrusu? Kenevir öneriyor musunuz? Yarın dışkısını aşamalı olarak fotoğraflayacağım.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Siz bilirsiniz illa kullanın demem. Yağlı tohumlara yoneldiyse de ishal olabilir. İlk defa veriyorsanız da ishal yapabilir farklı şeylere karşı nu durumlar oluyor.

AlicanG

Paylaşımcı
Sağlık tohumu ilk defa kullanıyorsanız oda ishal yapabiliyor. Kullanım miktarını gözden geçirip miktarı azaltın sindirim sistemi adapte olunca düzelecektir.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu dışkıda problem yok. Şahsen ishallik bir durumda yok yediginden kaynaklı

Sylmbkts

Aktif Üye
İçim rahatladı çok teşekkür ederim, ufak ufak mama vermeyi deneyebilirim o zaman, çok sağolun

Üst Alt