• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çarpık Bacak

beratarslan

Aktif Üye
Merhaba Muhabbet Kuşumun Yavrusunda Bacaklarında Çarpıklık Var Ayaklarını Açamıyor 17 Günlük Daha Acaba Tedavisi Nedir

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Durumunun gözükeceği net bir resim eklermisiniz kelepçe öneriliyor ama siz bir resim ekleyin arkadaşlarım net görsün durumunu. @Semiha S. @Aslı Ö. @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba Muhabbet Kuşumun Yavrusunda Bacaklarında Çarpıklık Var Ayaklarını Açamıyor 17 Günlük Daha Acaba Tedavisi Nedir
Fotoğraf paylaş lütfen ablacım, yardımcı oluruz
Büyük ihtimalle kelepçe gerekli hemen takılırsa düzelme ihtimali çok yüksek

beratarslan

Aktif Üye
Fotoğraf paylaş lütfen ablacım, yardımcı oluruz
Büyük ihtimalle kelepçe gerekli hemen takılırsa düzelme ihtimali çok yüksek
Fotoğrafı Çekmek İçin Yuvalıga Baktım Ölmüş Sabah 8-9 Gibi Hiçbir şey Yoktu Anlamadım Gerçekten Kaldı 1 tane Yavru Ya Demet Abla Anne Besliyor Ama Yavrular Ölüyor Bunun Nedenini Ben Anlamadım İlk Çıkan Yavru Kaldı 20 Günlük Daha o Sağlam Hiçbir Sorunu Yok anne Yediriyor Onu Kaşiyor Ama Nedense Ölüyorlar İyide Bakıyorum Elimde Herşey Mevcut Gerçekten Sevindim Ama Yavrular Ölünce insan Üzülüyor En Büyük Yavruyu Ben Besliyim Dedim Kaşıkla Yemiyor Önceki Yavrular Gibi Çok İnatçı bir Yavru Bilmiyorum Yuvalıgı Alsam El Beslemeyemi Aliştirsam Ama Çay Kaşığı İle Yemiyor Başka Yöntem Lazım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Fotoğrafı Çekmek İçin Yuvalıga Baktım Ölmüş Sabah 8-9 Gibi Hiçbir şey Yoktu Anlamadım Gerçekten Kaldı 1 tane Yavru Ya Demet Abla Anne Besliyor Ama Yavrular Ölüyor Bunun Nedenini Ben Anlamadım İlk Çıkan Yavru Kaldı 20 Günlük Daha o Sağlam Hiçbir Sorunu Yok anne Yediriyor Onu Kaşiyor Ama Nedense Ölüyorlar İyide Bakıyorum Elimde Herşey Mevcut Gerçekten Sevindim Ama Yavrular Ölünce insan Üzülüyor En Büyük Yavruyu Ben Besliyim Dedim Kaşıkla Yemiyor Önceki Yavrular Gibi Çok İnatçı bir Yavru Bilmiyorum Yuvalıgı Alsam El Beslemeyemi Aliştirsam Ama Çay Kaşığı İle Yemiyor Başka Yöntem Lazım
Ablacım anne yorgun, bunları bizlerde yaşadık, üst üste kuluçka larda bakmak istemiyorlar, atıyorlar yada döl kalitesi iyi olmuyor sakat yavrular ve anaçların bağışıklığı düşüyor, babayı ayırmalısın, anne tek baksın olmazsa
Tekrar kuluçkaya yatırma o zaman zaten anne ölür😔🤲malesef
Şiringa ile de verebilirsin, çay kaşığını reddetmez acıkınca ucuyla yedirmelisin

beratarslan

Aktif Üye
Ablacım anne yorgun, bunları bizlerde yaşadık, üst üste kuluçka larda bakmak istemiyorlar, atıyorlar yada döl kalitesi iyi olmuyor sakat yavrular ve anaçların bağışıklığı düşüyor, babayı ayırmalısın, anne tek baksın olmazsa
Tekrar kuluçkaya yatırma o zaman zaten anne ölür😔🤲malesef
Şiringa ile de verebilirsin, çay kaşığını reddetmez acıkınca ucuyla yedirmelisin
Anladım Babayı Neden Ayırıcam Abla Onun Hakkında Bilgi Verirmisin

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Maşallah anne çok doldurursa kusabilir normaldir, ekşi koku varmı

Üst Alt