• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı canım kuşum öldü

fenerbahce35

Yeni Üye
nerden başlasam bilemiyorum ama gerçekten bugün tek bir dostumu kaybettim sabah ders çalışırken birden baktım kuşum kafeste tüneğinde yok allah allah dedim baktım kafesin aşşağısında bir kuşum var ama korktum aldım ve öldüğünü fark ettim ona her türlü yardımı yapmıştım bir ara omuzumda kafasını sallıyordu bana yanağını okşatıyordu artık herşey geride kaldı içimi dökmem gerek ama arkadaşımda yok buraya paylaşmak istedim

fenerbahce35

Yeni Üye
belirtisi yoktu evet jumbo olan dün almıştım elime öttü kafasını salladı bana sonra uçtuktan sonra kafese gitti tekrar uçtu bana geldi mutlu oldum hiçbir belirtiside yoktu sonra sabah ders çalışırken baktım o an varya umarım yem yiyordur dedim ve malesef böyleydi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun 🤲

urkekbiranne

Yeni Üye
nerden başlasam bilemiyorum ama gerçekten bugün tek bir dostumu kaybettim sabah ders çalışırken birden baktım kuşum kafeste tüneğinde yok allah allah dedim baktım kafesin aşşağısında bir kuşum var ama korktum aldım ve öldüğünü fark ettim ona her türlü yardımı yapmıştım bir ara omuzumda kafasını sallıyordu bana yanağını okşatıyordu artık herşey geride kaldı içimi dökmem gerek ama arkadaşımda yok buraya paylaşmak istedim
Yaşadığınız durumu 4 gün önce ben de yaşadım. Can dostumu kaybettim sizin gibi hiçbir şey yokken birden melek oldu kuşum. Başınız sağ olsun. 🪽