• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Büyük dışkı

Demir E.

Paylaşımcı
Dişi sultanımın dışkısı kocaman geçen açtığım konuda diskinin düzeldiği söylenmişti fakat simdide böyle 1000023911.jpg

papagai33

Aktif Üye
bu bir şey mi benim memati erkek olmasına rağmen kocaman yapıyor. normalde büyük olur diye bilyorum. yanılıyor muyum?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz görmedende sabah erken saatlerde çifleşmiş olabilirler. Kızgınlık yumurtası da yapacak olabilir. Büyük dışkı genelde yumurta zamanı olur. Yada alanını kendine yuva olarak görüp biriktirip bir noktaya yada kafes dışınada bırakabiliyorlar.

Demir E.

Paylaşımcı
Siz görmedende sabah erken saatlerde çifleşmiş olabilirler. Kızgınlık yumurtası da yapacak olabilir. Büyük dışkı genelde yumurta zamanı olur. Yada alanını kendine yuva olarak görüp biriktirip bir noktaya yada kafes dışınada bırakabiliyorlar.
Bence biriktiriyor yani ben öyle düşündüm, geceleri üstünü örtüyorum oyuzden de olabilirmi acaba ve yuvaligi nezaman takmaliyim @Demet bükay @Burçak A.

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Biriktiriyor da olabilir, yumurta da olabilir isterseniz şimdi yuvalığı takıp gözlemleyin 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Eğer çifleşme olursa 7-8-9 arası olur çünkü diğer saatlerde yanındayız, kafesin üstünü gece örtüp sabah açıyoruz o sorun olurmu acaba
1 kenarı açık olsun hava alsın😊, sabah alaca hava aydınlanırken de olur görmezsiniz😉üstleri kapalıyken😊