• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Büyük dıskı neden olur ?

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba Dişi kuşlarin normalden daha büyük dışkı yapabildiklerini biliyorum ama bu erkek muhabbet kuşları içinde geçerli mi ?Erkek kuşlarda dıskı büyüklüğü neden olur ?Diğer kuşum 7 8 tane dışkısı var iken diğer kuşumun daha az ve büyük dışkıları

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence yavrunuza dışkı tahlili yaptırın çünkü sindirimsel bir sorunu olduğunu düşünüyorum eğer aspur çok yemediyse

zynpp.

Paylaşımcı
Bence yavrunuza dışkı tahlili yaptırın çünkü sindirimsel bir sorunu olduğunu düşünüyorum eğer aspur çok yemediyse
Mineral blok vardi.Yeni olduğu için yemiyorlardi şu bir kaç gündür yediğini gördüm.İcnde yumurta kabuğu,kırmızı kil,kuş komuru ve kuş kumu varmis ondan mı renk değişimi oldu bilemedim bu günle beraber iki gündür vermiyorum.Birde dışkıları büyük diğer kuşumun diskilariyla karsilastirdigim dışkılarınin büyük oldugunu görüyorum.Bugunde gözlemleyip değişim olmazsa veterinere goturucem.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Mineral blok vardi.Yeni olduğu için yemiyorlardi şu bir kaç gündür yediğini gördüm.İcnde yumurta kabuğu,kırmızı kil,kuş komuru ve kuş kumu varmis ondan mı renk değişimi oldu bilemedim bu günle beraber iki gündür vermiyorum.Birde dışkıları büyük diğer kuşumun diskilariyla karsilastirdigim dışkılarınin büyük oldugunu görüyorum.Bugunde gözlemleyip değişim olmazsa veterinere goturucem.
Bence her halükarda bir kontrolden geçmesi iyidir ☺