• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Burun üstü tüy dökülme sorunu

cici_cennet

Aktif Üye
Merhabalar.
Sultan papağanımin burnunun üstünde ki tüyler dökülmüş. Bir iki tane ufak yeni tüy çıkıyor gibi. Ama baya seyrekleşmiş. Vitaminlerini aksatmadan kullanıyoruz. Ciddi bir sorun mudur yoksa tüy döküm aşamasında olduğu için o kısım da daha çok dökülme mi olmuş? Keyfi, enerjisi gayet yerinde. Hiç değişme yaşanmadı şimdiye kadar tam tersi daha çok hareketli😊IMG20240626195343.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhabalar.
Sultan papağanımin burnunun üstünde ki tüyler dökülmüş. Bir iki tane ufak yeni tüy çıkıyor gibi. Ama baya seyrekleşmiş. Vitaminlerini aksatmadan kullanıyoruz. Ciddi bir sorun mudur yoksa tüy döküm aşamasında olduğu için o kısım da daha çok dökülme mi olmuş? Keyfi, enerjisi gayet yerinde. Hiç değişme yaşanmadı şimdiye kadar tam tersi daha çok hareketli😊Ekli dosyayı görüntüle 65913
Merhaba, bana hafif bir bakteri kapmış, tellere sürtüyor mu?
Trosyd mantar kremi kullanabilirsiniz, 5 gün uyumadan önce ayaklara ve gagaya da tedbir amaçlı ufacık ufacık sürün ve masaj yapın, geçmiş olsun

cici_cennet

Aktif Üye
Merhaba, bana hafif bir bakteri kapmış, tellere sürtüyor mu?
Trosyd mantar kremi kullanabilirsiniz, 5 gün uyumadan önce ayaklara ve gagaya da tedbir amaçlı ufacık ufacık sürün ve masaj yapın, geçmiş olsun
Hayır tellere sürtüğünü görmedim hiç. Peki kremi nerden alabilir? Veterinere danışmama gerek var mı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hayır tellere sürtüğünü görmedim hiç. Peki kremi nerden alabilir? Veterinere danışmama gerek var mı?
Eczaneden alabilirsiniz, bence gerek yok alın ve uygulayın, yinede içinizde şüphe kalmasın, aynısını söyleyecektir