• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Burun tıkanıklığı

lameloballn

Aktif Üye
Burada ilk forumumda paylaşmıştım. Travazol kullandım be daha iyi oldu içerisinden beyaz sıvı aktı. Fakat yine eskisi gibi olmasa da sıvı gibi bişey kuruyup kapatıyor burun deliğini. Kendisi biraz halsiz gözüküyor yardımcı olur musunuz kanatlı vet yok burada belki ilaç önerirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 85250Ekli dosyayı görüntüle 85248Ekli dosyayı görüntüle 85249

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bu çocukta sinüzitlerde sorun olabilir. Gördüğüm mukoza oluşumu var cerede. Kekik çayı yapın cereye fısfıs yapın ve o mukozaları kulak çubuğu yardımıyla ile alın. Gagada uzama yok ilk foto yanılttı beni 🙂 Yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz. Kullandığınız takviyeler var mıydı.

Son düzenleme:

lameloballn

Aktif Üye
Merhaba bu çocukta sinüzitlerde sorun olabilir. Gördüğüm mukoza oluşumu var cerede. Kekik çayı yapın cereye fısfıs yapın ve o mukozaları kulak çubuğu yardımıyla ile alın. Gagada uzama da var. Yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz. Kullandığınız takviyeler var mıydı.
tamamdır dediklerinizi yapacağım videoyu da ekleyeceğim müsait olunca. ek bir şey kullanmadım bundan önce de mantar gibi bir şey olmuştu iyileştirdi ama burun üstünde tekrar nüksetti. bakın öncesi buydu iyileştirmiştim :(Ekli dosyayı görüntüle 85288

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Mutlaka multivitamin kullanmanız lazım hele sizin yavrunuz için kesin. Çünkü belli ki çabuk etkilenen bağışıklığı düşük bir yapısı var. Bu yavruyu nasıl iyileştirdiniz peki. Kafa tüyleri nasıl geri geldi nasıl bir uygulama yaptınız.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba crystalin animal health sprey sıkın 10-15 dakika sonra trosyd mantar kremi sürün iyi gelir ☺

lameloballn

Aktif Üye
Mutlaka multivitamin kullanmanız lazım hele sizin yavrunuz için kesin. Çünkü belli ki çabuk etkilenen bağışıklığı düşük bir yapısı var. Bu yavruyu nasıl iyileştirdiniz peki. Kafa tüyleri nasıl geri geldi nasıl bir uygulama yaptınız.
Valla bir suru damla damlattim gozde etkilenmesin diye ama kafasindaki mantara yanlis degilsem en iyi kantaron yagi geldi nazikce surdum o onu rahatlatti sanirim sonra sukurler olsun duzeldi de yine nuksetti sanirim

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Eczaneden Alabilirsiniz. Veteriner Hekimlerde de Oluyor. 🤗

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Ürünlerin Ikiside Ayni. Sadece Sprey Kısımları Farklı. İçerikleri Ayni 😇

lameloballn

Aktif Üye
Merhaba Ürünlerin Ikiside Ayni. Sadece Sprey Kısımları Farklı. İçerikleri Ayni 😇
tamamdır teşekkür ederimm bir de şey soracaktım direkt kuşun yüzüne sıksam zarar verir mi? yoksa sadece burnuna mı sıkayım

Son düzenleme:

lameloballn

Aktif Üye
Oğlum şu an can çekişiyor yapacak hiçbir şeyim yok. O kadar zor nefes alıyor ki ilacı almıştım yetişmedi bu saatte ne yapılır bilmiyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Son durumu nedir? İnşallah yaşıyordur. 😔

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör