• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bura dan sakın kuş vs almayınız.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Phetshoplar saticidir. Çoğu kuştan ve hastalıktan anlamaz.

beyyza02

Müdavim
genel olarak pet shoptan hayvan almayın. çok kötü şartlarda oluyor çoğu, talep olmazsa devam etmezler. kuşu bir üreticiden almak daha doğru bence.

Emre A.

Tutkulu
Phetshoplar saticidir. Çoğu kuştan ve hastalıktan anlamaz.
satıcılık değil insanlık önemli

kimseyi kandırmaya gerek yok bir petshop işletiyorsan ve kuş satıyorsan o kuşu az çok bilirsin anlamıyor demek bence hiç bir petshopta olacağını sanmam ki çoğu demek bile saçma olur. kuşu anlarsın yani başka açıklaması yok... işin özü sen 100tlye hasta kuşu sattın götürüp onu ailene yedirebiliyorsan o senin insafsızlığındır. ülkede maalesef bu tarz durumlar çok var..

dediğim gibi en önemlisi esnaflıktan çok vicdanlı insan olmak...

beyyza02

Müdavim

kimseyi kandırmaya gerek yok bir petshop işletiyorsan ve kuş satıyorsan o kuşu az çok bilirsin anlamıyor demek bence hiç bir petshopta olacağını sanmam ki çoğu demek bile saçma olur. kuşu anlarsın yani başka açıklaması yok... işin özü sen 100tlye hasta kuşu sattın götürüp onu ailene yedirebiliyorsan o senin insafsızlığındır. ülkede maalesef bu tarz durumlar çok var..

bir pet shopta kedi köpek kuş hamster tavşan bir sürü hayvan olabilir işleten kişi bunu yalnızca esnaflık olarak görebilir ve çok sınırlı bilgi sahibi olsbilir. diğer yandan bir üretici de pet shop açabilir ya da hayvanla ilgili biri. gerçekten iğrenç durumda olan pet shoplar var kuş ölmek üzere yanında 10 kuş daha var kafeste. aklı olan ya bulaşırsa siye o hayvanı alır oradan, tedavi eder. yani ya vicdansız ya da bu işin cahili böyle insanlar.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye

alican0s

Yeni Üye
cumartesi aldık. bu sabah uyandı hareketliydi dışarı çıkıp bir geldim kendisini o halde buldum video ve fotogragtaki gibi.

benden kaynaklı olamaz diğer kuş şuan asırı saglıklı .

petshopcu ıle google da cok sikayet var kendisini orada gördüğümde diğer magdurlar gibi olmayacağım gidip torpille kontrol ettirmesi vs biliyorum.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye

Hasta kuş sattığını arkadaş söylüyor. Kuşu aldın 1 ay sonra hasta olduysa bu phetshopun sorunumu senin sorununmu. Veya Sırf rengi güzel diyerek pısmis tünemiş kuşu almak doğru mu. Bir ürün alırken telefon bilgisayar vs. Direk bu güzel mi diyosun araştırma yapiyormusun. Hayvanda aynı şey araştırma yapacaksın. Çoğu Phetshop için bu satılacak üründür. Ben iç dış parazit ini yapmadığım kuşu satmıyorum. Bu kuşu üretirken büyütürken kullandığım ürünleri hesaplarsak 150 lira altına kuş satmamam lazım phetsopa. Bu phetshop benden mi kuş alır yoksa sadece tektip tohumla beslenen komurlukten bozma bir uretimhane de üretilen hastalık takibi yapilamayan ama 50-60 lira gibi rakamlara satan üreticiden mı alır.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
cumartesi aldık. bu sabah uyandı hareketliydi dışarı çıkıp bir geldim kendisini o halde buldum video ve fotogragtaki gibi.

benden kaynaklı olamaz diğer kuş şuan asırı saglıklı .

petshopcu ıle google da cok sikayet var kendisini orada gördüğümde diğer magdurlar gibi olmayacağım gidip torpille kontrol ettirmesi vs biliyorum.
Video ve fotoğraf nerde

alican0s

Yeni Üye

Emre A.

Tutkulu
Hasta kuş sattığını arkadaş söylüyor. Kuşu aldın 1 ay sonra hasta olduysa bu phetshopun sorunumu senin sorununmu. Veya Sırf rengi güzel diyerek pısmis tünemiş kuşu almak doğru mu. Bir ürün alırken telefon bilgisayar vs. Direk bu güzel mi diyosun araştırma yapiyormusun. Hayvanda aynı şey araştırma yapacaksın. Çoğu Phetshop için bu satılacak üründür. Ben iç dış parazit ini yapmadığım kuşu satmıyorum. Bu kuşu üretirken büyütürken kullandığım ürünleri hesaplarsak 150 lira altına kuş satmamam lazım phetsopa. Bu phetshop benden mi kuş alır yoksa sadece tektip tohumla beslenen komurlukten bozma bir uretimhane de üretilen hastalık takibi yapilamayan ama 50-60 lira gibi rakamlara satan üreticiden mı alır.
ben yeni kuşlardan bahsediyorum konu sizden ve arkadaşlardan bağımsız ve bu petshoptan da bağımsız sadece mesajınıza ek rewrite yaptım

Üst Alt