• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Bulutumun Anısına

KusBulut

Müdavim
5 yıllık dostum güzel kızımı kaybettim bugün. Ne kadar acı ve zor bir şeymiş. Onun yokluğuna nasıl alışacağımı bilmiyorum. Yumurtlayamadığı için yumurtası alınacaktı. Ama yumurta kanalı kapanmış . Riskli bir operasyondu. Operasyondan sonra kaybettim miniğimi çok üzgünüm 1000122716.jpg1000122718.jpg

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ah ya bulut kuş ta Melek oldu demek. 😔😔 Operasyonlarda risk mutlaka vardır ama işte belki iyi olur diye de bazı şeyleri göze alıyoruz. Diyecek bir şey yok başınız sağolsun 😔 🙏🏻

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Gerçekten çok üzüldüm başınız sağolsun..

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
5 yıllık dostum güzel kızımı kaybettim bugün. Ne kadar acı ve zor bir şeymiş. Onun yokluğuna nasıl alışacağımı bilmiyorum. Yumurtlayamadığı için yumurtası alınacaktı. Ama yumurta kanalı kapanmış . Riskli bir operasyondu. Operasyondan sonra kaybettim miniğimi çok üzgünüm Ekli dosyayı görüntüle 102817Ekli dosyayı görüntüle 102816
Canım kızımmm
O benim beyaz meleğimmm💓🤲🤲
Rabbim sabır versin Cennette özgürce uçsun kelebeklerle kuşlarla gelin gibi süzülsün🤲🤲
Çokkk şeyy yazmak istiyorum yazıp yazıp siliyorum
Acına acı katmak istemiyorum ablacığım
Ağlayarak yazıyorum Bulutumun yeri bende çok ayrıydı biliyorsun
Başın canın sağ olsun 🤲🤲🤲
Güzel meleğim huzur içinde uyu🤲🤲IMG_20260312_215606.jpgIMG_20260312_215622.jpg

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Başınız Sağ Olsun. Kimin Operasyon Yaptigini Biliyorum. Sizi Uyarmıştım. Benim Kızımdan Örnekte Verdim. Bu Kaçıncı Vakası Bilmiyorum Kendisinin. Başınız Sağ Olsun Tekrar.

KusBulut

Müdavim
Merhaba Başınız Sağ Olsun. Kimin Operasyon Yaptigini Biliyorum. Sizi Uyarmıştım. Benim Kızımdan Örnekte Verdim. Bu Kaçıncı Vakası Bilmiyorum Kendisinin. Başınız Sağ Olsun Tekrar.
Yok o veteriner değildi doktorumuzla alakalı değil artık iç organlara zarar vermeye başlamış maalesef 😞

KusBulut

Müdavim
Canım kızımmm
O benim beyaz meleğimmm💓🤲🤲
Rabbim sabır versin Cennette özgürce uçsun kelebeklerle kuşlarla gelin gibi süzülsün🤲🤲
Çokkk şeyy yazmak istiyorum yazıp yazıp siliyorum
Acına acı katmak istemiyorum ablacığım
Ağlayarak yazıyorum Bulutumun yeri bende çok ayrıydı biliyorsun
Başın canın sağ olsun 🤲🤲🤲
Güzel meleğim huzur içinde uyu🤲🤲Ekli dosyayı görüntüle 102833Ekli dosyayı görüntüle 102834
Biliyorum ablacım ne zaman sıkışsal sana geldik hiç geri çevirmedin çok zor ablacım bu acıyı nasıl atlatıcam hiç bilmiyorum allah bana sabır versin

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yok o veteriner değildi doktorumuzla alakalı değil artık iç organlara zarar vermeye başlamış maalesef 😞
Kusura Bakmayin. Siz Oraya Gidiyordunuz Ben Yine O Kendisi Sandım. Çünkü Çok Fazla şikayet Oldu Benim Kızımdan Sonra. Üzülüyorum Acım Hala Taze. Bir Süre Sonra Yeni Bir Can Sahiplenin. Benimde Oğlum Olmasa Ben Çok Daha Kötü Olurdum. Sabır Diliyorum Size. Bir Can Kaybetmek Çok Acı. Evladin Oluyor. Tüm Dünyan O Oluyor. Tekrar Başınız Sağ Olsun 😔

Batuş

Paylaşımcı
Başınız sağolsun bende can dostumu kaybedeli 21 martta 1 sene olacak ama halen evde onu arıyorum bazen sesleniyorum boş bulunup. Çok zor bir durum kimine göre kuş işte deseler de bizler için birer evlat gibi. Alışmak zor ama maalesef hayat. Sizi çok iyi anlıyorum tekrardan başınız sağolsun bulut kızımız çok güzel yerlerde uzakta da olsa sizi hep izliyor olacak. Sabırlar diliyorum.

KusBulut

Müdavim
Kusura Bakmayin. Siz Oraya Gidiyordunuz Ben Yine O Kendisi Sandım. Çünkü Çok Fazla şikayet Oldu Benim Kızımdan Sonra. Üzülüyorum Acım Hala Taze. Bir Süre Sonra Yeni Bir Can Sahiplenin. Benimde Oğlum Olmasa Ben Çok Daha Kötü Olurdum. Sabır Diliyorum Size. Bir Can Kaybetmek Çok Acı. Evladin Oluyor. Tüm Dünyan O Oluyor. Tekrar Başınız Sağ Olsun 😔
Bulutta benim herşeyimdi o gidince yapayalnız kaldım şimdi bir can daha alabilir miyim bilmiyorum çünkü gerçekten mahvoldum kızım gitti benim ilk dostum

KusBulut

Müdavim
Başınız sağolsun bende can dostumu kaybedeli 21 martta 1 sene olacak ama halen evde onu arıyorum bazen sesleniyorum boş bulunup. Çok zor bir durum kimine göre kuş işte deseler de bizler için birer evlat gibi. Alışmak zor ama maalesef hayat. Sizi çok iyi anlıyorum tekrardan başınız sağolsun bulut kızımız çok güzel yerlerde uzakta da olsa sizi hep izliyor olacak. Sabırlar diliyorum.
Çok teşekkür ederim öyleydi ben onun annesiyim derdim bugünün geleceğinden hep çok korkardım maalesef kahroldum sabahtan beri ağliyorum sabır diliyorum Allah'tan

dero

Aktif Üye
5 yıllık dostum güzel kızımı kaybettim bugün. Ne kadar acı ve zor bir şeymiş. Onun yokluğuna nasıl alışacağımı bilmiyorum. Yumurtlayamadığı için yumurtası alınacaktı. Ama yumurta kanalı kapanmış . Riskli bir operasyondu. Operasyondan sonra kaybettim miniğimi çok üzgünüm Ekli dosyayı görüntüle 102817Ekli dosyayı görüntüle 102816
Başınız sağ olsun. Çok zor..Rabbim acınızı tez hafifletsin, gönlünüze ferahlık versin. Bulut şimdi sahibine, onu hepimizden çok sevene döndü ve musmutlu bir cennet kuşu oldu 🤍

sorgu

Aktif Üye
Basını sag olsun cok guzelmis kızınız artık size daha yakın oldugunu unutmayın hep sizinle 🩷

Bestynr

Yeni Üye
Ay çok tatlımış o kadar üzüldüm ki inanın çok zor başınız sağolsun😢😢😢

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 😢
En korktuğum ama istemesekte başımıza gelen bir durum maalesef. 😔