• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bulut ve Pamuk Ailesi

MURAT AKAR

Aktif Üye
Arkadaşlar herkese merhabalar geçen günlerde konu açmıştım çift kuşlarım yumurtladı dede oluyorum diye ancak dişimin yumurtlamasının ertesi günü erkek kuşum sebepsiz yere ölmüştü. :cry:
Dişi kuşum daha sonra bir yumurta daha yaptı ve hiç kuluçkaya dahi yatmadı yemeden içmeden iyice kesildi yetmedi yumurtalarını da kırdı :cry:Bende bu duruma daha fazla sessiz kalamadım ve kendisine erkek kuş alayım diye niyetlendim.
İki defa pet shoptan erkek denememiz oldu bir tane de annemlerin evinde erkek kuş vardı onu da denedim ancak üçünde de dişi erkekleri resmen paraladı...En son çare olarak kendisininde iyiliği için kendisini pet shopa vermek zorunda kaldım. Yoksa acından ve üzüntüsünden ölecekti hayvancağız...
Bugün de aynı görev yerimde çalışan bir arkadaşım bana akrabası vasıtasıyla bu güzellikleri getirdi bir Maşallahınızı alırım kendilerinin yaşları ve türleriyle ilgili hiç bir bilgim yok malesef ancak bayağı afacanlar oyuncular umarım tüyleri kadr ömürleri olur.Ekli dosyayı görüntüle 38494

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İnci gibiler maşallah 🙂🙏🏻 sağlıklı ömürleri olsun 🙏🏻

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
maşallah solda ki kuş erkek olan irimi çift faktörlü kuşmu acaba

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah hayırlısı olsun inşallah hocam kuşlar yer değişiminde strese girebiliyor siz iyi takip ediniz yem yediğinden emin olalım yüksek bir yere asın kafesi hakim olsunlar bölgeye ve daldari verin

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yeni kuşlarınız hayırlı olsun. Maşallah çok güzeller.💕

Yalnız aklıma takılan şey eski kuşunuz acılı ve üzüntülü ise petshopta da o acıya ve üzüntüye devam etmeyecek mi? Üzerine birde sahibinden ayrılmanın hüznü olacak.

Petshopların ortamları belli istisnalar dışında. Bir petshop yerine kuş seven birine hediye etmeniz daha iyi olurdu bence. Tabi verdiğiniz yer iyi bakan istisna olanlardan biriyse ayrı. :)

MURAT AKAR

Aktif Üye
Yeni kuşlarınız hayırlı olsun. Maşallah çok güzeller.💕

Yalnız aklıma takılan şey eski kuşunuz acılı ve üzüntülü ise petshopta da o acıya ve üzüntüye devam etmeyecek mi? Üzerine birde sahibinden ayrılmanın hüznü olacak.

Petshopların ortamları belli istisnalar dışında. Bir petshop yerine kuş seven birine hediye etmeniz daha iyi olurdu bence. Tabi verdiğiniz yer iyi bakan istisna olanlardan biriyse ayrı. :)
Çok teşekkür ederim haklısınız ben de öyle düşünmüştüm ama bu kuşumu daha önce almış olduğum pet shop sahibi de tanıdıktı kendisi sağ olsun çok yardımcı oldu bana elinden geleni yaptı iki ayrı kafeste iki ayrı erkek verdi belki dişi ötüşlerinden etkilenir bir nebze toparlar diye düşünmüştük ancak öyle de olmadı yanlarına attık onları da dövdü cimcime bunun üstüne pet shopcu arkadaş kendisine kuşu vermemi istedi bana bir tane çift seçmemi söyledi bende seçmedim iş arkadaşım bana akrabasında çift olduğunu bakamadığını istersem verebileceğini söyledi bende kabul ettim. Bu arada işin garibi yeni işten çıktım geçerken pet shopa uğradım dişimin keyfi gayet yerindeydi ayrı kafeste ama maşallah yemini felanda yemiş bugün içim bi rahatladı çok şükür umarım yeni hayatında güzellikler içinde yaşar fıstığım

Son düzenleme: