• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bugün Yavru Güvercin Buldum?

pamukprens_26

Yeni Üye
Merhaba değerli forum üyeleri,

Bugün yolda güvercin yavrusu buldum. Tüyleri neredeyse tamamen çıkmış gibi ama henüz uçamıyor. Kuşu kutunun içerisinde balkona koyduk. Üzerini de kumaşla örttük üşümesin diye. Ama hava baya soğuk gece üşür mü acaba? Başka ne yapabiliriz üşümemesi için. Eve de alamam kedi var riskli. Soğuktan nasıl koruyanilirim? Fener koyduk yanına karanlıkta kalmasın biraz da ısıtsın diye ama pek yeterli olmaz gibi.

Ekli dosyalar

Boncuğum.

Aktif Üye
Merhaba eyer evinizde varsa elektirikli ısıtıcı koyun yanına yoksa evinizdeki kalarüferi yakın yaktıktan sonra balkonun kapısını açın sıcak havayı balkona verin sonra ise güvercini karton kutuya altına bir bez olacak şekilde koyun balkon camlarınında perdelerini çekin inşallah üşümeyecektir yardım edebildiğiysek ne mutlu bana

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Banyoya olsun alın kapıyı kapatın.ya kedinin olmadığı ve kapısını kapatacağınız bir odaya koyun . Balkonda üşür. Buğday bulgur ıslatıp yedirin. Muhtemelen açtır. Yarası varmı iyice kontrol edin.

Üst Alt