• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bugün Günlerden YouTube

Kafeskuslaricom YouTube Sayfamıza Abone Oldunuz mu?

• Evet

Kullanılan: 9 100.0%
  • Hayır henüz değil

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba kafeskuslari.com ailemiz bugün günlerden kafeskuslari.com YouTube diyerek sizleri YouTube sayfamıza ABONE olmaya ve gönderilere yorum yapıp beğeni atmaya davet ediyorum resime tıklamanız yeterli..
youtube yan buton.jpg

Mert.

Eski Forumcu
Yasin abi bir önerim var hergun video atsak etkilisimde dusmes bence daha iyi olur bence sadece biz diğer baskalarida izlemiş olur bence bu benim. Dusuncem

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Yasin abi bir önerim var hergun video atsak etkilisimde dusmes bence daha iyi olur bence sadece biz diğer baskalarida izlemiş olur bence bu benim. Dusuncem
Mert kardeşim youtube için 1920x1080p bir ense damlası nasıl yapılır videosu çekermisin? Çekince bana at bende yükleyim kardeşim şuan o lazım

Mert.

Eski Forumcu
Ekip manım olsa ben yaparım ama. En se damlası nasıl yapılır bilmiyorum ben böyle eşit olarak düşünmüştüm yanlış birşey söylemişsem özür dilerim

efe1903

Tutkulu
abi video önerim var mesela kuşlar halsizse ne yapılmalı kuşlar bi hastalığa yakalanırsa nasıl tedavi edilir gibi kuşları nasıl kızıştırırsınız gibi kuşları ele alıştırma birbirlerine alıştırma kuşun yumurtası cıkmadı dişiyle anne kuş yumurtalara bakmassa ne yapılır gibi

Son düzenleme: