• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu Tarz tünekler ile ilgili tecrübeleri olan varmı?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Bende Behzatkus arkadaşın dediği şeyin tam tersi için almıştım. Sürekli yuvarlak tüneği kavradığı için ayakları yoruluyordur belki diye düşünüp almıştım. 😅 Lakin pek ilgilerini çekmedi açıkcası. Bende kafesten çıkarken kullansınlar diye kafes kapısının altına sabitledim,böyle daha işlevsel oldu. Kapıyı açar açmaz onun üzerine zıplıyorlar. 🤭

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bu tarz peki?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kalın dal kullanmamak gerekiyormuş, kavrayışları bozuluyormuş.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kalın dal kullanmamak gerekiyormuş, kavrayışları bozuluyormuş.
İncede de ayakları birbirine denk geliyor ama kalında tırnakları tüneğe geldiği için törpülenme olasılığı da daha fazla olmaz mı?

Tünekleri böyle konumlandırdım. Kapıdan girip çıkması kolay oluyor onlar içinde zannımca. Küçük cadımız kemirmeyi çok seviyor kenardaki ağaç kısmını.😅
Ekli dosyayı görüntüle 16436

Son düzenleme:

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bizde şu tarz var. Maviş çok sevdi, bi düz olan kısma atlıyor bi tünek kısmına.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bundan bende aldım ama kafes içini daraltır diye kafes dışına taktım hem oyun parkı tarzı olsun diye ama yine alacağım bu tarzdan. :)
Ben de aslında kafes dışına takmak için almıştım ama zamanını orda geçirip yanıma gelmeyeceği sonradan dank edince içeri taktım 😁 uygun bi köşeye takınca çok daralmıyor aslında kafes.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dinlenme tüneği diye geçiyor ama bence olay pazarlama stratejisi...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu tuneklerin üstüne etmekten başka bişey yapmazlar 😂 hiç tavsiye etmem aklınızdan çıkarın ben olsam hemen üstüne bir T yaparım bari böylece bir işe yaramıs olur 👍

Omerft18

Paylaşımcı
Merhaba. Bende Behzatkus arkadaşın dediği şeyin tam tersi için almıştım. Sürekli yuvarlak tüneği kavradığı için ayakları yoruluyordur belki diye düşünüp almıştım. 😅 Lakin pek ilgilerini çekmedi açıkcası. Bende kafesten çıkarken kullansınlar diye kafes kapısının altına sabitledim,böyle daha işlevsel oldu. Kapıyı açar açmaz onun üzerine zıplıyorlar. 🤭
😂😂. Kendi ellerimiz gibi. Elimizi serbest bıraktığımızda parmaklar bükülür. Uzun süre düz tuttuğumuzda yorulur. Aynı mantık 😀

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
İncede de ayakları birbirine denk geliyor ama kalında tırnakları tüneğe geldiği için törpülenme olasılığı da daha fazla olmaz mı?

Tünekleri böyle konumlandırdım. Kapıdan girip çıkması kolay oluyor onlar içinde zannımca. Küçük cadımız kemirmeyi çok seviyor kenardaki ağaç kısmını.😅
Ekli dosyayı görüntüle 16436
Kafesine hayran kaldım Maşallah

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist