• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

bu siteyle nasıl tanıştım

İlyas otbiçen

Yeni Üye
Kıdemli Üye
öncelikle merhabar arkadaşlar.Bu siteyle nasıl tanıştım uzun zaman oldu aslında çoğu insanlar gibi muhabbet kuşlarında ilgi uyandı bende bir çiftle başladım bu ilgi yavru alamayınca internet araştırmalarını getirdi derken bu site geldi karşıma önce biraz siteyi dışarıdan takip ettim baktım dostluklar güzel hemen daldım içeri ve bidaha çıkamadım ve buradayım ha bide buradaki dostluklar facebook taki gruplar gibi saçma sapan değil buradaki dostluklarda çıkar gözetmeyen gerçek dostluklardır.tüm grup üyelerini seviyorum  :-*

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hosgeldin tekrar ilyasim kardasim dostum.seni tanidigim icin cok memnunum.tekrar bizimle oldugun icin tesekkur ederiz.

serkan erkan

Aktif Üye
Kıdemli Üye
Ayni fikirdeyim. Her gecen gun daha da guzel paylasim ve yorumlarla dostluklarin kazanilacagini dusunuyorum. Facebook a ben bu forumlar kapanınca girdim. Daha oncesinde bilmezdim :)

Dreamlife4234

Yeni Üye
Bu siteyle değerli insan şehmus  bakır sayesinde tanıştım kuş sevginde onun sayesinde başladı bu camiada tanıdığım ender dürüst insanlardan bi tanesi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Eyvallah selcuk abi bilmukabil.aramiza hosgeldin eksik olmayasin..saygilar

mavice

Yeni Üye
"snrj" sağolsun  ;)

Cihan Aytan

Aktif Üye
Emektar Üye
Yıl 2008-2009 muhabbet kuşu üretimini araştırıyorum ancak hiçbiryerde bir tecrübe bilgi yok yada doğruuğundan emin değil kimse neyse  o zamanlar facebook vb sitelerde çok popüler değil hani
2009-2010 yılı muhabbet kuşu üretimine artık ilk adımlar atılırken nette geziniyor ve kendimi arkadaşlığın dostluğun bir hobiyle kenetlendiği
ve hatta hobinin önüne geçtiği bir beraberlik ortamı oluşturan forum sitesinde buluyorum ve bir bağımlılık yapıyor
bu forum sitesi sayesinde çok sağlam yıllarca bitmeyen tükenmeyen dostluklar arkadaşlıklar yaşadık ve halen devam etmektedir
yazacak çok şey var ancak ne yazarsam yazayım ozamanlarda hissettiğim duyguların tarifini bulamıyorum
burada olmaktan mutluyum onu çok iyi biliyorum

ognkbts

Yeni Üye
Kıdemli Üye
Çocukluktan başladık  10 sene oldu hala buradayım. Bıkmadan usanmadan yardımcı olan herkes iyiki varlar  Başta Şehmus abi İlyas abi olmak üzere Bu Sitenin en Büyük Eksikleri Yücel  Sayra  ve Çetin abidir diye düşünüyorum  Bi onlar eksik kadroda

Limon.ve.Maviş

Yeni Üye
Ben yarışma için bu foruma üye olmustum ama baktimki çok güzel bir forum buraya istediğim zaman soru sorabilirim saniyeler içinde net ve doğru bir bilgilendirme olur bunu sağlayan arkadaşlara teşekkürler ben burayı muhabbetkuslari.org instagram sayfasından geldim 🙂 Çok güzel bir forum unuz var 🤗

Bıcırık

Yeni Üye
Ben de bu foruma küçükken üye olmuştum bir kuşum vardı çok saldırgandı onu sormak için. Sonrasında kuş ölmüştü ve ben bir daha ne bu siteye baktım ne de kuş aldım.3 ay önce tekrar bir kuş aldım.birkaç hafta sonra burnu tıkalı gibi sesler çıkardı veterinere mi götürsem diye düşünürken aklıma bu forum geldi ve tekrar üye oldum iyiki de üye olmuştum artık aklıma takılan herşeyi sorabiliyorum ve en doğru cevapları alıyorum  ;D

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

İspinozcu Hüseyin

Yeni Üye
İspinoz Uzmanı
Teşekkür ederim, elimden geldiğince kafes kuşları ile ilgili bilgi ve tecrübelerimi paylaşıp, bilmediklerimi de buradan öğreneceğim.

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Maşallah nerden nereye.Bu küçük canlılar sayesinde çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurulduğunu görmek ne kadar hoş

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
O zamanlar gencim civa gibiyim :) iki tane hediye muhabbet kuş geldi biri yerli biri pakistan ırkıymış emektar forum sayesinde öğrendik ırklarını, sonra onlara eş alalım yalnızlık ALLAH A (CC) mahsustur diyerekten sonra bizim serüven başladı.Ardindan çok güzel dostluklar kardeslikler de başlamış oldu hepiciği muhabbetkuslari.org  yeni adıyla kafeskuslari.com 'un da neferleri kendileri isim vermeye gerek yok Herşey ortada ALLAH'ın izniyle ortada :))

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yerli ve pakistan kırması mi ürettin ufuk allah iyiliğini versin  ;D tabi o zamanlar pakistan daha değerliydi değil mi  O:)  ;) neyse şaka bir yana da sizleri tanıdığım için çok memnunum dostluğumuz daim olsun bide söylemeden duramiycam bu arada beni çok şaşırttın kendi kendime ufuk siteye aklına gelince giriyordu diyordum  evlenince hiç girmez demiştim ki yanıldım ;D bizimle olduğuna çok sevindim  O:)

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Şehmus BAKIR' Alıntı:
Yerli ve pakistan kırması mi ürettin ufuk allah iyiliğini versin  ;D tabi o zamanlar pakistan daha değerliydi değil mi  O:)  ;) neyse şaka bir yana da sizleri tanıdığım için çok memnunum dostluğumuz daim olsun bide söylemeden duramiycam bu arada beni çok şaşırttın kendi kendime ufuk siteye aklına gelince giriyordu diyordum  evlenince hiç girmez demiştim ki yanıldım ;D bizimle olduğuna çok sevindim  O:)

Aynen abi öyle teafuk hediye geldi kuzen araba alirken hediye vermisler oda bana hediye etti o pakistan ve eşinin altından ne rainbowlar aldım ne albinolar geldi yavru olorak o zamanlar rainbow desem millete karakola bomba diye götürürdü rainbow diye kimse bilmiyordu.Eşini kırık bir erkek almıştım.Onun albino yavrularindan şuanda sitemizde bulunan bir abimiz bile çalışmalar yaptı zamanında :) çok güzel bir kanı vardı ah ah :) telefon bozuktu benim birde siteye tam adapte olamıyordum aşırı yoğunluk iş ve evlilik vs vs .Aynen abi pakistanlar iyiydi o zamanlar sadece ben bir adet dişi vardı baskada almadım. Bizde memnunuz abi Allah zeval vermesin dostluğumuza cümleten inşallah.

Üst Alt