• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu mevsimde asiri tuy dokumu

Cicik

Yeni Üye
Merhaba, 5bucuk yasinda erkek muhabbet kusum var, hicbir rahatsizligi yok. Fakat 2 gundur kasiniyor ve cok tuy dokuyor. Bu mevsimde tuy dokmesi normal mi cok kafama takildi ? Tesekkurler

Cicik

Yeni Üye
1 saat icinde sunlari doktu mesela

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz 😊 Hangi vitamin takviyeleri veriyorsunuz 😊

Cicik

Yeni Üye
Vitamin vermiyorum ekstra. Ama herseyi yer, sebze meyve yumurta cok sık veririm. Yem olarak versele laga yiyor. O uygulamayi kullanmayi hic bilmiyorum ama denerim tabi. Fakat kusum gayet normal hareketleri. Neden olabilir sizce?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Vitamin vermiyorum ekstra. Ama herseyi yer, sebze meyve yumurta cok sık veririm. Yem olarak versele laga yiyor. O uygulamayi kullanmayi hic bilmiyorum ama denerim tabi. Fakat kusum gayet normal hareketleri. Neden olabilir sizce?
Tüy döneminde yavrunuz 😊 Ekstra vitamin vermeniz lazım çünkü maalesef ki sebzeler ve yemler yetersiz kalıyor şu an haftada iki kez bt amin forte kullanın ki hem tüy dökümünü kısa sürede atlatsın hem de sağlıklı tüyleri çıksın 😊
Buyrun makalemiz ve ne şekilde, nasıl kullanılması gerektiği 😊

Cicik

Yeni Üye
Tüy döneminde yavrunuz 😊 Ekstra vitamin vermeniz lazım çünkü maalesef ki sebzeler ve yemler yetersiz kalıyor şu an haftada iki kez bt amin forte kullanın ki hem tüy dökümünü kısa sürede atlatsın hem de sağlıklı tüyleri çıksın 😊
Buyrun makalemiz ve ne şekilde, nasıl kullanılması gerektiği 😊
Cok tesekkur ederik vitamin alirim veririm tabi ki. Ben bu mevsimde doktugune dikkat etmemisim daha once hic. Endiselendim birsey mi oldu acaba diye. Vitamin tabi alirim onerdiginizi. Siz bu mevsimde de dokulur , normal diyorsunuz yani di mi?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Cok tesekkur ederik vitamin alirim veririm tabi ki. Ben bu mevsimde doktugune dikkat etmemisim daha once hic. Endiselendim birsey mi oldu acaba diye. Vitamin tabi alirim onerdiginizi. Siz bu mevsimde de dokulur , normal diyorsunuz yani di mi?
Evet benim minnoşlarım da tüyde 😊