• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu mama cede mi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ekli dosyayı görüntüle 9819Ekli dosyayı görüntüle 9820

arkadaşlar trendyoldan cede mama altında mama aldım.

CeDe Tüm Türleri Için Hafif Nemli Mama - 500 Gram Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL aldığım ürün bu 24 saat sonra bu linki kaldıracağım.

bu ürün cede mi? aldığım ürünün görüntüsü ile uyuşmuyor daha çok versele laga gibi geldi bana. iade edeceğim cede değilse.
Mama cede ye benziyor. Versela olsa daha iyi olurmus

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Kuşunuz/kuşlarınız verselaya alışkınsa ve memnunsanız değiştirmemenizi öneririm.
Ben 2,5 yıldır cede kullanıyorum, çok memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum.

Emre A.

Tutkulu
Kuşunuz/kuşlarınız verselaya alışkınsa ve memnunsanız değiştirmemenizi öneririm.
Ben 2,5 yıldır cede kullanıyorum, çok memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum.
Bende cedenin tüm kuşlar için kullanıma hazır nemli maması var onda hiç Nijer yok. Belki bu çeşidinde vardır. Senin dediğini kullanmadım. Linke baktığımda aslında oda tüm kuşlar için diyor ama aynı değil bendekiyle
Ekli dosyayı görüntüle 9823
O Zaman iade edeyim versele devam teşekkürler.

Rusalka

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 9819Ekli dosyayı görüntüle 9820

arkadaşlar trendyoldan cede mama altında mama aldım.

CeDe Tüm Türleri Için Hafif Nemli Mama - 500 Gram Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL aldığım ürün bu 24 saat sonra bu linki kaldıracağım.

bu ürün cede mi? aldığım ürünün görüntüsü ile uyuşmuyor daha çok versele laga gibi geldi bana. iade edeceğim cede değilse.
Cede bu ürün bende bölünmüş aldım petshoptan. Aynı ürün. Kuşum çok severek tüketiyor.