• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

bu kuşlardan yavru gelir mi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Görünürde güzel anlaşıyorlar 🙂 bekleyip göreceksiniz 🖐🏻

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yuvalık takarsanız süreç hızlanır

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Eger bir saglik sorunlari yoksa neden olmasin. Tabii yine de nasip isi bu. Yuvalik takin kalamar kemigini kumu eksik etmeyin. Biraz mahremiyet saglayin çok rahatsiz etmeyin temizlik ve yem su degisimi disinda. E-50 ile takviyede bulunabilirsiniz faydasi olur.

Ziya10

Yeni Üye
Yuvalık takılı dişi bir kez girdi çıktı 3-4 gün oldu bir daha girmedi. Az birşey talaş var içinde hiç dokunmamış. Vitamin siparişi verdim. Gaga taşları kum ve kalamar kemiği havuç devamlı veriyorum. Dişi uzak tutuyor kendini. Biraz burnu akıyordu geçti. Dışkı boyu biraz büyük ve biraz durgunluk var. Erkek hareketli ama dişi arada uyuyor. Eskiden daha hasta gibiydi şimdi biraz daha düzeldi.

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yuvalık takılı dişi bir kez girdi çıktı 3-4 gün oldu bir daha girmedi. Az birşey talaş var içinde hiç dokunmamış. Vitamin siparişi verdim. Gaga taşları kum ve kalamar kemiği havuç devamlı veriyorum. Dişi uzak tutuyor kendini. Biraz burnu akıyordu geçti. Dışkı boyu biraz büyük ve biraz durgunluk var. Erkek hareketli ama dişi arada uyuyor. Eskiden daha hasta gibiydi şimdi biraz daha düzeldi.
Dişi kuş yuvaya girmiyor mu? Dışkıda büyüme var yumurta var mı baktınız mi

Ziya10

Yeni Üye
İlk taktığım gün girdi yuvalığa 5 gün civarı oluyor. Daha sonra girdiğini görmedim. Altında yumurta yok. Aldığım yerde rüzgara çarpılmış gözleri falan kızarıktı ama şimdi iyi 10 günü geçti alalı. Uyku hali azaldı ama tamamen geçmedi ve dışkı normale dönmedi bir türlü