• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Bu kuşlar nasıl alışıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekrmkuş

Paylaşımcı
Beyaz olan 2 yeşil olan 1 aydır bizde yavrular hala ama ele gelmiyokar elimizi yaklaştığımızda ısrıyolar sağ sola çarpıyolar yavaş yaklaşıyorum ama olmuyor

Ekli dosyalar

Beyaz olan 2 yeşil olan 1 aydır bizde yavrular hala ama ele gelmiyokar elimizi yaklaştığımızda ısrıyolar sağ sola çarpıyolar yavaş yaklaşıyorum ama olmuyor
Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum, kuşlarınız daha yavru, korkutmadan sabırla elinizden dal darı yedirebilirsiniz, perde arkası eğitimini verebilirsiniz, her kuş alıcaşacak diye birşey yok alışmıyorsa onları öyle kabul etmelisiniz ve iki kuş olunca sizinle ilgilenmez arkadaşıyla ilgilenir size alışmış olsa bile😀

ekrmkuş

Paylaşımcı
Sizin dediğiniz gibi ilk kabullendim sonra ilgisiz kalmasın diye eş aldım

maviscesur

Yeni Üye
Önceliğiniz onlara güzel bir yaşam alanı oluşturmak olmalı, o tünekler, kafes tabanı kafesin içindeki çocuk oyuncağı .. ne söyleyeyim bilemedim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Öncelikle kafes çok kirli temizleyin, plastik tünekleri kullanmayın tahta tünek kullanın, oyuncağı kaldırın ve sürekli ilgilenin

Kafesinizi büyütmelisiniz, ızgara olmalı, plastik tünekleri değiştirip tahta tünek almalısınız, gaga taşı, mineral blog ve grit kuş kumu kafeste kesinlikle bulunmalı👍🏻

Diğer konunuzdada söylemiştim diye hatırlıyorum size önceliğiniz kuşlara iyi bir yaşam ortamı oluşturmak olsun, oyuncağıda kaldırın lütfen farklı nesneler kuşları korkutabilir.

ekrmkuş

Paylaşımcı
Diğer konunuzdada söylemiştim diye hatırlıyorum size önceliğiniz kuşlara iyi bir yaşam ortamı oluşturmak olsun, oyuncağıda kaldırın lütfen farklı nesneler kuşları korkutabilir.
Merhaba öncelikle kurban bayramından dolayı biraz ilgisiz kaldılar 4 gün nenemgilde durdu orda bakımsız kaldılar oyuncağıda beyaz olan çıktığında üstüne konduğu için bende bari kafesinde dursun dedim tünek mevzusunu 1.5 aydır çözmeye çalışıyorum pet shoptaki adam gelmedi dedi sonra geldiğinde bitlenir kuşun dedi babamda adamın dediğinden sonra tahta tüneğe pek iyi bakmıyor

ekrmkuş

Paylaşımcı
Kafesinizi büyütmelisiniz, ızgara olmalı, plastik tünekleri değiştirip tahta tünek almalısınız, gaga taşı, mineral blog ve grit kuş kumu kafeste kesinlikle bulunmalı👍🏻
Ya babama kuş kumu al dedim grit kumu değil kristal almış bende yanlışı almışız dediğim için adam ondanda kuşlara bu kadar harcama yeter dedi yarın hepsini çözücem inşallah

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşlara oyuncak aldım
Merhaba Ekrwm
Tünek neden almadın?
Defalarca söyledim herkes yazdı
Bildiğini okuyorsun
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz
Fakat ilerleme olmuyor
♦♦Eğer ki dikkate almıyacaksan bizleri lütfen meşkul etme

ekrmkuş

Paylaşımcı
Merhaba Ekrwm
Tünek neden almadın?
Defalarca söyledim herkes yazdı
Bildiğini okuyorsun
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz
Fakat ilerleme olmuyor
♦♦Eğer ki dikkate almıyacaksan bizleri lütfen meşkul etme
Abla aile evindeyim öğrenciyim bugün gittim pet shopa adam yok diyor babamda adam bir kere kuş bitlenir dedi diye almıyo.r bugün zor ikna ettim yokmuş

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla aile evindeyim öğrenciyim bugün gittim pet shopa adam yok diyor babamda adam bir kere kuş bitlenir dedi diye almıyo.r bugün zor ikna ettim yokmuş
Plastik bit yapar ahşap yapmaz, tüm petshoplarda tünek olur
Bize inanmıyorsun
İnandığın zaman yazarsın
Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt