• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu kuş kaç aylıktır

Berkay4555

Aktif Üye
Resimdede gördüğünüz gibi erkek muhabet kuşum var bu kuş sizce kaç aylıktır göz çevreleri çok belirgin deyil ben 5 aylık olduğunu düşünüyorum bide size soruyum dedimEkli dosyayı görüntüle 27854

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
1 yaş çevresinde bence

Berkay4555

Aktif Üye
Yok ya okadar yoktur göz çevresi belirgin bile deyil daha 3-4 ay önce aldık gaga kısmı siyahlıgı yeni yeni gitmeye başladı resimde kabarmış konuşuyordu o yüzden büyük geldi galiba size

Yasemin.e07

Paylaşımcı
Yok ya okadar yoktur göz çevresi belirgin bile deyil daha 3-4 ay önce aldık gaga kısmı siyahlıgı yeni yeni gitmeye başladı resimde kabarmış konuşuyordu o yüzden büyük geldi galiba size
Benim yavrumun irisi de geldiğinde belirgin bir griydi (açık gri değil) yeni aldığım dişimin de baya belli erişkin gri irisin Bi tık altı hatta diyebilirim.
İrise güvenmeyin fazla..
Siz aldığınızda eğer 2 aylıksa evet şu an 6 7 aylık. Eğer siz aldığınızda 3 4 aylıksa 6 aydan büyük olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz ☺

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kafa tüylerine bakınız

Berkay4555

Aktif Üye
Benim yavrumun irisi de geldiğinde belirgin bir griydi (açık gri değil) yeni aldığım dişimin de baya belli erişkin gri irisin Bi tık altı hatta diyebilirim.
İrise güvenmeyin fazla..
Siz aldığınızda eğer 2 aylıksa evet şu an 6 7 aylık. Eğer siz aldığınızda 3 4 aylıksa 6 aydan büyük olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz ☺
Ben bu kuşu mart ayında aldım aldığimda 2 aylıktı daha yeme yeni duşmuştü demekki 6 aylık olacak yardımcı oldugunuz için teşekürler

Üst Alt