• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

bu kuş hayla alışamadı bana

Hasankuşseven

Aktif Üye
kuşumla 6. gunum tek ilerleme elimdn korkmuyor elimden yem yiyor salınca masmda geziniyor multi vitamin aldım canlansın die perde yontemini yapatm ama başıma konmuyor yada elimi kafese attıgımda elime gelmiyor kuş erkerk ve 4 5 aylık sizce ilerleme varmı

Hasankuşseven

Aktif Üye
Daha 6 gün çok erken aynı şekilde devam edin. Kuş işi sabır işi. Pes etmeyin
kuşumla 6.gunum elimle yem verdigimde yiyor parmaganı uzattıgımda geliyordu ancak onu perde yontemi için avucuma aldım bu konu hakkında ltfen bilgi verin omzuma kondurdugumda kaçmıyor ama avcuma aldıgım gunde beri parmagamıma konmuyor nasıl tekrar gelebilir lutfen yaptıgım yanlışları ve ne yapmam konusunda blgi verin acemyim kuşumun guvenını kazanmam hakkında bilgi verirseniz sevinirim kuşumla 6.gunum elimle yem verdigimde yiyor parmaganı uzattıgımda geliyordu ancak onu perde yontemi için avucuma aldım bu konu hakkında ltfen bilgi verin omzuma kondurdugumda kaçmıyor ama avcuma aldıgım gunde beri parmagamıma konmuyor nasıl tekrar gelebilir lutfen yaptıgım yanlışları ve ne yapmam konusunda blgi verin acemyim kuşumun guvenını kazanmam hakkında bilgi verirseniz sevinirim kuşumla 6.gunum elimle yem verdigimde yiyor parmaganı uzattıgımda geliyordu ancak onu perde yontemi için avucuma aldım bu konu hakkında ltfen bilgi verin omzuma kondurdugumda kaçmıyor ama avcuma aldıgım gunde beri parmagamıma konmuyor nasıl tekrar gelebilir lutfen yaptıgım yanlışları ve ne yapmam konusunda blgi verin acemyim kuşumun guvenını kazanmam hakkında bilgi verirseniz sevinirim kuşumla 6.gunum elimle yem verdigimde yiyor parmaganı uzattıgımda geliyordu ancak onu perde yontemi için avucuma aldım bu konu hakkında ltfen bilgi verin omzuma kondurdugumda kaçmıyor ama avcuma aldıgım gunde beri parmagamıma konmuyor nasıl tekrar gelebilir lutfen yaptıgım yanlışları ve ne yapmam konusunda blgi verin acemyim kuşumun guvenını kazanmam hakkında bilgi verirseniz sevinirim kuşumla 6.gunum elimle yem verdigimde yiyor parmaganı uzattıgımda geliyordu ancak onu perde yontemi için avucuma aldım bu konu hakkında ltfen bilgi verin omzuma kondurdugumda kaçmıyor ama avcuma aldıgım gunde beri parmagamıma konmuyor nasıl tekrar gelebilir lutfen yaptıgım yanlışları ve ne yapmam konusunda blgi verin acemyim kuşumun guvenını kazanmam hakkında bilgi verirseniz sevinirim kuşumla 6.gunum elimle yem verdigimde yiyor parmaganı uzattıgımda geliyordu ancak onu perde yontemi için avucuma aldım bu konu hakkında ltfen bilgi verin omzuma kondurdugumda kaçmıyor ama avcuma aldıgım gunde beri parmagamıma konmuyor nasıl tekrar gelebilir lutfen yaptıgım yanlışları ve ne yapmam konusunda blgi verin acemyim kuşumun guvenını kazanmam hakkında bilgi verirseniz sevinirim