Aslında erkeğin alnı temiz, irisini göremedim yaş konusunda kararsız kaldım o yüzden başka biri cevap verse daha iyi sanki yanlış yönlendirme yapmayayım
Aslında erkeğin alnı temiz, irisini göremedim yaş konusunda kararsız kaldım o yüzden başka biri cevap verse daha iyi sanki yanlış yönlendirme yapmayayım
İris yok ben kuşu aldığım kişiden eşe gelirmi dedim gelir dedi ama iris yok gözünde fena kur yapiyor yem kusuyor kaşıyor anlaşma güzel dişide yemi kabul ediyor oda kusuyor ve kaşıyor bazen dişide erkek gibi kur yapiyor ayak atiyor
Yok sadece haftada 2 kere buğday cimliyorum ama geleli zaten 1 hafta oldu kuşun çabuk anlaşmaları bugün yuvada görmem bu soruyu sormaya itti beni bu arada cevaplarınız ilginiz için ayrıca teşekkür ederim
Rica ederim lafı mı olur, yumurta maması yapabilirsiniz, ben normal kaynatıyorum bir saklama kabına soyup eziyorum, kabuklarıda koyuyorum fakat yumurta ile kabuk arasındaki zarı ayırıyorum, daha sonra yumurta kabuklarını peçete arasında bardakla ezip un haline getiriyorum, ezmiş olduğum yumurtaya karıştırıyorum, bir küçük havucuda soyup rendeliyorum, iyice karışınca çok güzel bir ek besin oluyor, dişi kuşumda faydasınıda gördüm diyebilirim deneyebilirsiniz sizde
Tmm o zaman sabah yapayım mamayı.cere ve irise göre 6 aylik varmı bu kuş yok gibi demi.neyse anlasan kus bulduk bakimini yapip bekliyecez sabredecegiz.Çok teşekürler ediyorim size.iyi geceler diliyorum
Tmm o zaman sabah yapayım mamayı.cere ve irise göre 6 aylik varmı bu kuş yok gibi demi.neyse anlasan kus bulduk bakimini yapip bekliyecez sabredecegiz.Çok teşekürler ediyorim size.iyi geceler diliyorum
Dediğim gibi alın çizgisi yok fakat iriside yok, mutasyonla alakalı olabilir, alın çizgisine göre 6 aylık var, rica ederim sabrın sonu selamettir iyi geceler diliyorum