• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu ilaçları nasıl kullanayım bir bilgi verir misiniz? Önerildi ama nasıl kullanıcam

eceyasemin

Aktif Üye
Gerwit
Entrobac
Bt âmin forte
Grit kum ve kalamar kemiği
Bunları temin ettim ama nasıl kullanıcam hangi aralıklarla tarif eder misiniz ? Birde veteriner ilaç vermişti valeriana ve canisol onları bırakıyım mı bilgi verirseniz ona göre başlayacağım

Bahar Y.

Müdavim
Gerwit
Entrobac
Bt âmin forte
Grit kum ve kalamar kemiği
Bunları temin ettim ama nasıl kullanıcam hangi aralıklarla tarif eder misiniz ? Birde veteriner ilaç vermişti valeriana ve canisol onları bırakıyım mı bilgi verirseniz ona göre başlayacağım
Merhabalar, bu yazdıklarınız ilaç değil takviye. Gervit-w, Bt amin forte ve entrobac haftada 1 yeterli olur.
Grit kum ve kalamar kemiği kafeste daimi bulunması gereken ürünler.

eceyasemin

Aktif Üye
Valeriana ve canisol bırakıyım o zaman değil mi

Doğacı

Eski Forumcu
Kanatlı uzmanı veteriner hekim verdiyse ilaçları onları kullanmak gerekir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Veteriner ne için verdi ? ne gibi bir teşhis kondu ?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
veteriner önerdigi periyotta kullanın ilaç kullanımında kafeste kum kalamar kemigi gibi ek ürünler olmaması gerekiyor ve diğer ürünler ise p.tesi gervit perşembe entrobac c.tesi b vitamini
2. hafta p.tesi B vitamini perşembe entrobac
3. hafta p.tesi gervit perşembe entrobac
sonrasında 15 günde 1 b vitamini Gervitin yerine

eceyasemin

Aktif Üye
veteriner önerdigi periyotta kullanın ilaç kullanımında kafeste kum kalamar kemigi gibi ek ürünler olmaması gerekiyor ve diğer ürünler ise p.tesi gervit perşembe entrobac c.tesi b vitamini
2. hafta p.tesi B vitamini perşembe entrobac
3. hafta p.tesi gervit perşembe entrobac
sonrasında 15 günde 1 b vitamini Gervitin yerine
Yani valeriana hergün kullanmam gerek mesela. Canisolu da ağızdan damlatabiliyorum ama ağır geleceğini düşünüyorum hepsinin. O yüzden kafam karıştı. 1 ay boyunca kullandım işe yaramadığı için buraya soru olarak sordum diğer takviyeleri önerdiler yazdıklarımı.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Size kaç gün kullanım önerildi ? ben hiç 1 ay kullanılan ilaç duymadım demekki ilaç etki göstermiyor o kadar ilaç kullanımı çok sakıncalı

eceyasemin

Aktif Üye
Size kaç gün kullanım önerildi ? ben hiç 1 ay kullanılan ilaç duymadım demekki ilaç etki göstermiyor o kadar ilaç kullanımı çok sakıncalı
İlk önce 10 gün dedi sonra kontrole götürdüm 1 ay daha devam et dedi ama sonucunu göremiyorum. İlaçta değil onlarda takviye gibi valeriana kedi otu ekstresi sakinlik için. Diğeri de vitamin aminoasit

Doğacı

Eski Forumcu
Kanatlı uzmanına mi götürdünüz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İlk önce 10 gün dedi sonra kontrole götürdüm 1 ay daha devam et dedi ama sonucunu göremiyorum. İlaçta değil onlarda takviye gibi valeriana kedi otu ekstresi sakinlik için. Diğeri de vitamin aminoasit
Valeriana için bir şey diyemem ama diğeri vitamin ise o vitamini kesin. Onun yerine gervit temin edin. Bunun yanında BT amin forte ve entrobac düzenli şekilde bu üçünü verin haftada bir farklı günlerde. BT amin i tüy döneminde değilse on beş günde bir verin. Örneğin pazartesi gervit veriyorsanız perşembe entrobac verin gibi. Günleri ben misal verdim kendinize göre ayarlayın 😊

eceyasemin

Aktif Üye
Valeriana için bir şey diyemem ama diğeri vitamin ise o vitamini kesin. Onun yerine gervit temin edin. Bunun yanında BT amin forte ve entrobac düzenli şekilde bu üçünü verin haftada bir farklı günlerde. BT amin i tüy döneminde değilse on beş günde bir verin. Örneğin pazartesi gervit veriyorsanız perşembe entrobac verin gibi. Günleri ben misal verdim kendinize göre ayarlayın 😊
Tüyden çıkamıyor bi türlü 3 ay oldu 😒 dediğiniz gibi uygulamaya başladım

Üst Alt