• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Bu ilacı nereden getirtebilirim?

cgvnnnn

Yeni Üye
Maalesef kuşumda testis tümörü ilerliyor bacağına baskı yaptığı için sol ayagi hep yukarda veteriner bu ilaci önerdi yurtdışında varmış bulabilirsen getir yapalim tümörün büyümesini durduruyor dedi. Cok üzülüyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama ilk basta küçülmüş dedi bu gittiğimde olumlu konuşmadi

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maalesef kuşumda testis tümörü ilerliyor bacağına baskı yaptığı için sol ayagi hep yukarda veteriner bu ilaci önerdi yurtdışında varmış bulabilirsen getir yapalim tümörün büyümesini durduruyor dedi. Cok üzülüyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama ilk basta küçülmüş dedi bu gittiğimde olumlu konuşmadi
Merhaba geçmiş olsun Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur, tümör hakkında bilgi verir size

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur, tümör hakkında bilgi verir size
Bu ilacın muadili var ülkemizde veteriner hekim ile görüşün isterseniz
  • Lucrin Depot veya Lucrin (Etken madde: Löprolid asetat
Veteriner hekiminiz eczaneden bu ilacı almanızı isteyebilir. Kuşlarda en sık tercih edilen miligram formu genellikle şudur:
  • Lucrin Depot 1 Ay 3.75 mg (Enjeksiyonluk Toz ve Çözücü içeren Enjektör)
    VademecumOnline +1

Diğer Alternatif İsimler (Veteriner Kliniklerinde Bulunanlar)
Eğer hekiminiz beşeri ilaç yerine veteriner depolarından hormonal iğne protokolü uygulamak isterse, progestagen grubu şu ilaç isimlerini değerlendirebilir:
  • Covinan (Etken madde: Proligeston)
  • Geston (Etken madde: Medroksiprogesteron asetat)
Önemli Hatırlatma: Lucrin insan ilacı olduğu için kuşlarda çok çok küçük, mikroskobik dozlarda (sulandırılarak) kullanılır. Doz ayarını ve enjeksiyon sıklığını (genellikle 2-3 haftada bir) mutlaka kuş uzmanı veteriner hekiminizin yapması hayati önem taşır
♦ Alıntıdır♦

cgvnnnn

Yeni Üye
Bu ilacın muadili var ülkemizde veteriner hekim ile görüşün isterseniz
  • Lucrin Depot veya Lucrin (Etken madde: Löprolid asetat
Veteriner hekiminiz eczaneden bu ilacı almanızı isteyebilir. Kuşlarda en sık tercih edilen miligram formu genellikle şudur:
  • Lucrin Depot 1 Ay 3.75 mg (Enjeksiyonluk Toz ve Çözücü içeren Enjektör)
    VademecumOnline +1

Diğer Alternatif İsimler (Veteriner Kliniklerinde Bulunanlar)
Eğer hekiminiz beşeri ilaç yerine veteriner depolarından hormonal iğne protokolü uygulamak isterse, progestagen grubu şu ilaç isimlerini değerlendirebilir:
  • Covinan (Etken madde: Proligeston)
  • Geston (Etken madde: Medroksiprogesteron asetat)
Önemli Hatırlatma: Lucrin insan ilacı olduğu için kuşlarda çok çok küçük, mikroskobik dozlarda (sulandırılarak) kullanılır. Doz ayarını ve enjeksiyon sıklığını (genellikle 2-3 haftada bir) mutlaka kuş uzmanı veteriner hekiminizin yapması hayati önem taşır
♦ Alıntıdır♦

Çok teşekkür ederim araştıracağım. Kendi veterinerimizden (Vetorka, bursa) yeterli ilgiyi artık göremiyorum başka yerlere bakacağım izmir, manisa, balıkesirde önereceğiniz veteriner var mi

Üst Alt