• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Bu hafta sonu kafes temizliğini yaptık mı?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba Sevgili Kuş Sevdalıları,

İnşallah bu hafta sonu herkes kuşunun kafesinin şöyle güzel temizliğini yapmıştır. Ben her pazar bu görevi icra ediyorum. Kuşlarımızın sağlığı için haftada bir kafesin ince temizliği şarttır. İnan ki kuşlar bunu takip ediyor. Kafesleri temizlendiği zaman o kadar mutlu oluyorlar ki bu duyguyu onlara hissettirmek ayrı bir keyif oluyor. Bizim sıpa temizlediğim kafesi anında kafesin içine girip ilk dışkısı yapar. Bu hiç şaşmaz. ☺ Sanki bir daha temizle der gibi.

Sizlere şimdiden iyi bir hafta ve kuşlarınızla mutlu bir zaman geçirmenizi diliyorum...

Saygılarımla

Rayus

Paylaşımcı
Merhaba Sevgili Kuş Sevdalıları,

İnşallah bu hafta sonu herkes kuşunun kafesinin şöyle güzel temizliğini yapmıştır. Ben her pazar bu görevi icra ediyorum. Kuşlarımızın sağlığı için haftada bir kafesin ince temizliği şarttır. İnan ki kuşlar bunu takip ediyor. Kafesleri temizlendiği zaman o kadar mutlu oluyorlar ki bu duyguyu onlara hissettirmek ayrı bir keyif oluyor. Bizim sıpa temizlediğim kafesi anında kafesin içine girip ilk dışkısı yapar. Bu hiç şaşmaz. ☺ Sanki bir daha temizle der gibi.

Sizlere şimdiden iyi bir hafta ve kuşlarınızla mutlu bir zaman geçirmenizi diliyorum...

Saygılarımla
Ayni hevesi benim kuşta yaşıyor her detaylı temizlememde 😄😃

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende bugün yaptım. :)

Bulut ilk zamanlar kafese yemliğe vs dokununca aşırı kızıyordu başlıyordu car car ötmeye ama zamanla alıştı tabi. 😅

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
yaptık abi ekstra virkon s ile her şeyi dezenfekte ettik olmadığı zamansa elma sirkesi ile

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
herkesin eline sağlık, bence çok önemli bir konu, temizlik olmadığında hastalığa davetiye çıkardığı unutulmamalı, aynı zamanda can dostlarımızın temiz ortamda yaşamayı hak ettiği unutulmamalı.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben beyaz sirke ile yapıyorum, sorun yaşamadım. Elma sirkesi mi öneriyosunuz?
Ben elma sirkesi kullanıyorum kullandığım ve başarılı olduğuna inandığım birşey

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Elma sirkesi ile temizlemek kafesinizi temizlemiş olursunuz ama tam dezenfekte etmiş olamazsınız... Onun için Virkon-S kullanın lütfen... Kanatlı kuş uzman veterinerler sürekli Virkon-S'i öneriyor...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Güncel- Hadi bakalım şu kafeslerimizi temizleyelim... Pırıl Pırıl Olsun... Mis gibi olsun... ☺

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tamda temizlik günümdü bugün. 🤭
Kafesleri içindekilerle birlikte baştan aşağı tamamen temizleyeceğim komple.
Kolay gelsin hepimize. 🤗

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Elma sirkesi ile temizlemek kafesinizi temizlemiş olursunuz ama tam dezenfekte etmiş olamazsınız... Onun için Virkon-S kullanın lütfen... Kanatlı kuş uzman veterinerler sürekli Virkon-S'i öneriyor...
Her ne kadar içeriğinde organik yazsa da kimyasal içermesinden dolayı kullanmıyorum ben. Portakal yağı ve sirke kullanıyordum ama top kekiğinde dezenfektede iyi olduğunu öğrendim, onu kullanacağım.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kanıt :

Üst Alt