Merhaba kuşumda kabarma sorunu var daha öncesinde de üşütmüştü ve veteriner hekim kontrolünde antibiyotik vermiştik şimdi tekrardan baş gösterdi 3 gün kadar kullanmamız ve durumuna göre 5e çıkarmamız gerekirken ben 2. günde kestim çünkü kuş tuhaf davranışlar sergilemeye başladı 2. günün sabahında ancak ondan öncesinde de kabarma sorunu gitmişti neredeyse ondan sonra kabız olduğundan dolayı 2. Günde kestim ve dediğim gibi yaptığı tuhaf hareketlerden dolayı kabızlığı gitti ama hala daha kabarık muhtemelen suluğuna koyduğumuz şeyden dolayı öyle oldu ama kuş suluğuna biz pet shoplarda satılan solunum sistemi güçlendirici bir şeyden damlatıyorduk ben 15 damla damlatıyordum her gün suyunu değiştirip de ama elimle suluğun iç tarafını ellediğimde içerisinde kattığımız şeyin kalıntıları olduğunu kaygan olmasından mütevellit anladım belki de kuşun garip davranışlar sergilemesinin sebebi de oydu bilemiyorum ama şu anda da veteriner abla antibiyotiği kaldıramıyor herhalde bünyesi dedi ve vermeyi desteklemiyor lakin benim elimde de hala daha antibiyotik var ve kuşun kabarıklık problemi geçmiyor 4 gündür kullanayım mı dersiniz ne yapayım
Unutmadan bu süreç boyunca kuş probiyotik de kullandı hala kullanıyor
Unutmadan bu süreç boyunca kuş probiyotik de kullandı hala kullanıyor