• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu dışkılar normal mi

Merhaba papağanım dışkışarı normal mi bugün geldi bana

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba telas edilecek bir durum yok evde yesillik ve meyveyi belli bir zaman vermeyin daldari veriniz kumu eksiltmeyin masallah cok tatli paraket evcil mi? Konusuyor mu :)

Çok sagolun daha bugün aldım el prenses cinsiymiş erkek dediler ama anlamadım siz anlıyormusunuz yaşını türünü henüz konuşmuyor ama eğitim vericeğim tabi yeteneği varmı bilmiyorum konuşabilirmi

Özellikleri nedir oyun oynarım konuşurum evcil fakat özelliklerini bilmiyorum bana denilen 4 aylık erkek olduğu ne sever ne sevmez bilmiyorum İnternete çok fazla bilgi bulamadım bu tür ile alakalı bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Muhabbet kuşu hobim' Alıntı:
Özellikleri nedir oyun oynarım konuşurum evcil fakat özelliklerini bilmiyorum bana denilen 4 aylık erkek olduğu ne sever ne sevmez bilmiyorum İnternete çok fazla bilgi bulamadım bu tür ile alakalı bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
El prenses papagani bizim deyimimizle konulan bir isimdir bildiginiz gibi cok cesit papagan turleri bulunmakta..bu papagan paraket grubuna girer net bilmiyorum ama monglardan olsa gerek erkeklerinde gerdan al ı ve kuyruklarda renkli olurlar ısırmasi yoktur gozlerine bakildigi kadariyla henuz genc yani 1 yaşini bulmamis bir papagan.egitimi cok kolay merakli ve oyunu severler..konusma yetenegine sahiptirler.oncelikle kafes icinde egitmeniz gerekir stres yapmasi gayet normaldir..daldari verin cok severler yem yemezse ve kendini kabartirsa sorun olur bu konuda takip ediniz.keyifli egitimler dilerim.hayirli olsun :)
Plain paraket diye geciyormus ismi turkce karsiligi yokmus :)