• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu dışkılar ne anlama geliyor ?

eceyasemin

Aktif Üye
Biliyorsunuz ki erkek olan kuşumu kaybettim 4-5 gün önce. Dişi kuşumla ayırmıştım başka kafesteydi ama onu da kaybetmek istemiyorum 2 gün önce dışkıları çok büyük bırakıyo diye entrobac verdim üçüncü gün bugün işte. Normale dönmeye başlıyordu. Akşam bir anda ishal oldu ne yapmam lazım 😒 neden olmuş olabilir ? Diğer kuşumun neden vefat ettiğini bilmiyorum bi hastalık bulaştırmış olabilir mi gene de ?

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Biliyorsunuz ki erkek olan kuşumu kaybettim 4-5 gün önce. Dişi kuşumla ayırmıştım başka kafesteydi ama onu da kaybetmek istemiyorum 2 gün önce dışkıları çok büyük bırakıyo diye entrobac verdim üçüncü gün bugün işte. Normale dönmeye başlıyordu. Akşam bir anda ishal oldu ne yapmam lazım 😒 neden olmuş olabilir ? Diğer kuşumun neden vefat ettiğini bilmiyorum bi hastalık bulaştırmış olabilir mi gene de ?
Dışkı iyi görünmüyor @Şehmus BAKIR @Semiha S. @Kübra Ö. @Demet bükay @Dino @Ayvalık Jumbo Muhabbet @Aslı Ö.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Vefat eden yavrunuz tüy hastalığı vardı sanırım. Peki farklı bir yiyecek sebze vs. Verdiniz mi. Yediklerine içtiklerine bağlı olarak arada ishal olabiliyorlar ama süreklilik arz etmemeli. Tekrardan ekler misiniz son güncel dışkıları. Birde genel hâlini görmemiz için videosunu.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba diğer kuşunuzu neden kaybettiğinizi anlamamız lazım. Belirtiler neydi? Dışkılar nasıldı?

Bu kuşunuzdaki belirtiler nedir? Kusma, öğürme var mı? Kabarık mı? Hapşırma, tıksırma, göz akıntısı var mı?

Dışkı resmi net değil. Daha iyi bir ışıkta net resim alalım. Alağıda ablatılan şekilde kuşun bir videosunu ekleyiniz.

Screenshot_20231126_213324_Gallery.jpg