• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu dışkı normalmi acaba

BayanLegolas

Aktif Üye
Hayırlı geceler benim dişi kuşun dışkıları birden bozuldu pek anlam veremedim bugün kaya tuzu bulmuş masada onu yalıyordu sonrasında 5 dk ağzını açıp kapadı ama sonra normale dönmüştü az önce yapmış bu dışkıları biri aşırı su diğerinin rengi bir garip artı olarak sularında BT amin var bir kaç saat önce vermiştim sizce bu normal mi

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayırlı geceler benim dişi kuşun dışkıları birden bozuldu pek anlam veremedim bugün kaya tuzu bulmuş masada onu yalıyordu sonrasında 5 dk ağzını açıp kapadı ama sonra normale dönmüştü az önce yapmış bu dışkıları biri aşırı su diğerinin rengi bir garip artı olarak sularında BT amin var bir kaç saat önce vermiştim sizce bu normal mi
Merhaba Geçmiş Olsun. Sivi Atmış Vücudundan. Yem Yediğinden Emin misiniz ?

BayanLegolas

Aktif Üye
O kaya tuzunu yaladıktan sonra suyu fazla içti gibime geliyor ve su b vitaminliydi ayrıca dışkısı normalde bu renk değildi korktum bu dışkıyı görünce sizce normalmi

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Kaya tuzunu benimki de yaladı kırmaya çalıştı ama hiç böyle dışkılamadı. Normal değil diye düşünüyorum sadece yemini ve suyunu içtiyse. Ama farklı bir şey yediyse de ondan dolayı olabilir. Yine de 1 2 dışkıdan çok sıkıntı etmeyin ve gece dışkısıysa. Yarın da kontrol edin aynı dışkılamaya devam ediyorsa bir sorun vardır.

BayanLegolas

Aktif Üye
Erkekle kavga ettiler az önce ayırdım dişiyi ancak tekrar öyle dışkılamamış sabah duruma bakacağım teşekkürler

Üst Alt