• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu cici kuşun kanadında herhangibi bir sorun var mı

turkishculture

Yeni Üye
Birdenbire kafesine yaklaşıp suyunu almaya elime uzattım ani birşekilde kendini havaya attı ve yere düştü bir süre yerde kaldı sanırım karanlıkta kuş bakmak kötü bir fikirdi:(

Pnar

Aktif Üye
Birdenbire kafesine yaklaşıp suyunu almaya elime uzattım ani birşekilde kendini havaya attı ve yere düştü bir süre yerde kaldı sanırım karanlıkta kuş bakmak kötü bir fikirdi:(
Kusura bakmayın ama az once baska bir konuda burdakilerin size yardimci olmadigiyla ilgili birşeyler yazmissiniz hepsini okudum.bu insanlar hicte zorunda olmadiklari halde size bir ton aciklama yapmislar.ki sagolsunlar ben de ara ara bilmediklerimi sorarim cevaplarlar.tesekkur etmek yerine neler soyluyorsunuz.hepsini geçtim siz burda yardim etmeye calisan insanlara konusacaginiza bir kus almadan evvel veya en azindan aldiktan sonraki surecte nasil bakilmali neler yapilmali diye araştırabilirdiniz.en azindan genel bilgilere sahip olurdunuz.kusunuza kronik astim denmis sunu yapin bunu yapin denmis siz hala laf saydirma pesindesiniz kuslarla ilgili her türlü bilgiden bi habersiniz.
Ya normalde bile bu narin canlilara ani hareket yapilmazken bunu bilmeniz gerekirken karanlikta yapiyorsunuz.siz ne olsun istiyorsunuz ya? Yazik değil mi o canliya? Oyuncak değil elinizdeki lutfen ama ya ? Dayanamadim artik yazdim az onceki konunuzdan sonra

Maviş Paşa

Tutkulu
Karanlıkta değil aydınlık olduğunda bile ani hareket olunca kuş korkuyor zaten karanlıkta nasıl bakılacak. Gündüz bile olsa ben konuşarak hareket ediyorum ki korkmasın.

Mert G.

Paylaşımcı
Kanadında bir sıkıntı göremedim ben yerde kalmasının sebebi başka birşey olabilir diye düşünüyorum acikcasi

Üst Alt