• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Bu bit midir?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşumun kafasında gezerken gördüm aldım hemen hareket falan da ediyor.
Merhaba evet o bit malesef 😔
Dış parazit damlası uygulayın acil bir şekilde
Kafesi iyce yıkayın, malzemeleri çıkarın tünekler ahşap ise yıkayıp ocakta tütsüleyin
Size bulaşmaz fakat kuşu telef edebilir😔
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın lütfen
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Çok acil temizleyin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Konumunuz İstanbul Kağıthane yakınsa Şehmus BAKIR hocamızdan alın hemen

Yasin E.

Yeni Üye
Merhaba evet o bit malesef 😔
Dış parazit damlası uygulayın acil bir şekilde
Kafesi iyce yıkayın, malzemeleri çıkarın tünekler ahşap ise yıkayıp ocakta tütsüleyin
Size bulaşmaz fakat kuşu telef edebilir😔
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın lütfen
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Çok acil temizleyin
Gördükten sonra kafesini direkt temizledim şuan cam kenarına koydum orda bekliyorlar yarın her zaman gittiğimiz veterinere uğrayacağım o böyle bi durum olursa damla hazırlarım demişti teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gördükten sonra kafesini direkt temizledim şuan cam kenarına koydum orda bekliyorlar yarın her zaman gittiğimiz veterinere uğrayacağım o böyle bi durum olursa damla hazırlarım demişti teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Rica ederim geçmiş olsun
Bitler yumurta bırakır dış parazit damlasından sonra 7 gün içinde tekrar canlanırlar 2. Doz sonrası hepsi ölğr
Damla uygulanınca yapışamazlar felç olurlar endişe etmeyin lütfen ama mutlaka yaptırın😊

Üst Alt