• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bt amin forte nasıl kullanılır?

Sean Kingston

Aktif Üye
Papağanım haftalardır tüy dökümünde ben de ayın 15 inde bt amin forte sipariş verecem.

Nasıl kullanılır kaç günde bir kullanılır bilmiyorum.

Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Papağanım haftalardır tüy dökümünde ben de ayın 15 inde bt amin forte sipariş verecem.

Nasıl kullanılır kaç günde bir kullanılır bilmiyorum.

Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba, yarım suluğa 8 damla damlatın ve tahta veya plastik kaşık ile karıştırın
Max 8 saat duracak
Tüy dökümü dönemi haftada 2 defa
Normal zamanda 2 haftada 1 kullanın

BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler

Sean Kingston

Aktif Üye
Merhaba, yarım suluğa 8 damla damlatın ve tahta veya plastik kaşık ile karıştırın
Max 8 saat duracak
Tüy dökümü dönemi haftada 2 defa
Normal zamanda 2 haftada 1 kullanın

BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
İştah açma özelliği de varmış galiba. Benim papağan nispeten daha az yiyor yaz sıcağında. Hasta olmasın diye klimayı da açamıyorum. Bu konuda da faydası olur galiba

Bu arada benim suluğum 100 ml, elimde şırınga da var. 100 ml suya ne kadar miktar olmalı?

Bu arada bazıları klima için bir şey olmaz diyorlar. 26 derecede açsam kuşlar da önünde durmasa problem olur mu? Siz klima açıyor musunuz?

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İştah açma özelliği de varmış galiba. Benim papağan nispeten daha az yiyor yaz sıcağında. Hasta olmasın diye klimayı da açamıyorum. Bu konuda da faydası olur galiba

Bu arada benim suluğum 100 ml, elimde şırınga da var. 100 ml suya ne kadar miktar olmalı?

Bu arada bazıları klima için bir şey olmaz diyorlar. 26 derecede açsam kuşlar da önünde durmasa problem olur mu? Siz klima açıyor musunuz?
100 ml standart suluktur, yarısına yani 50 ml 8 damla iştah açar👍
Klima her şekilde zararlı, içerideki oksijen oranını da düşürüyor fakat çokta sıcak, onlara gelmeyecek şekilde tavana doğru verin hatta ince bir tülbent örtün👍sıkıntı olmaz

Sean Kingston

Aktif Üye
100 ml standart suluktur, yarısına yani 50 ml 8 damla iştah açar👍
Klima her şekilde zararlı, içerideki oksijen oranını da düşürüyor fakat çokta sıcak, onlara gelmeyecek şekilde tavana doğru verin hatta ince bir tülbent örtün👍sıkıntı olmaz
30 ml bt amin forte, 50 ml gervit w bölünmüş ürün sipariş verdim.

Bt amin forteyi haftada 3 gün olacak şekilde 3 hafta boyu kuşlarıma verip. Sonrasında da gervit kullanımına geçmeyi düşünüyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
30 ml bt amin forte, 50 ml gervit w bölünmüş ürün sipariş verdim.

Bt amin forteyi haftada 3 gün olacak şekilde 3 hafta boyu kuşlarıma verip. Sonrasında da gervit kullanımına geçmeyi düşünüyorum.
BtAmin forte tüy döneminde haftada 2 defa, normalde 2 haftada 1 defa verilir, Gervit-w haftada 1 defa😊

Sean Kingston

Aktif Üye
BtAmin forte tüy döneminde haftada 2 defa, normalde 2 haftada 1 defa verilir, Gervit-w haftada 1 defa😊
Merhaba, kargom geldi. Bt amin forteyi bugün kullandım. Pazartesi ve Cuma günleri kullanmayı planladım tüy mevsimi bitene kadar. Bir de gervit w aldım. Onu hangi gün kullansam ya da şu anlık bt amin forte verdiğim için şu anlık kullanmasam mı bilemedim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, kargom geldi. Bt amin forteyi bugün kullandım. Pazartesi ve Cuma günleri kullanmayı planladım tüy mevsimi bitene kadar. Bir de gervit w aldım. Onu hangi gün kullansam ya da şu anlık bt amin forte verdiğim için şu anlık kullanmasam mı bilemedim.
Merhaba, gözünüz aydın Orta bir gün seçin ve kullanın😊

Sean Kingston

Aktif Üye
Merhaba, gözünüz aydın Orta bir gün seçin ve kullanın😊
Merhaba hocam bana çok yardımcı oldunuz. Tekrar sorum var.

Kuşların tüy döneminden çıktığını nasıl anlarım? Hani 2 haftada bire düşürecem ya bt amin forteyi.

Bir de gervit henüz vermedim haftada 2 defa bt amin forte veriyorum diye. Şu an gerviti de vermeli miyim yoksa şu an versem çok fazla vitamin yüklemesi olur mu? Bu konuda da tavsiyenizi almak istiyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba hocam bana çok yardımcı oldunuz. Tekrar sorum var.

Kuşların tüy döneminden çıktığını nasıl anlarım? Hani 2 haftada bire düşürecem ya bt amin forteyi.

Bir de gervit henüz vermedim haftada 2 defa bt amin forte veriyorum diye. Şu an gerviti de vermeli miyim yoksa şu an versem çok fazla vitamin yüklemesi olur mu? Bu konuda da tavsiyenizi almak istiyorum.
Merhaba her zaman sorularınızı yanıtlarım 😊
En belirgin bölge başının üzeridir, kapsülleri bitmiş hepsi çiçek gibi açılmıştır tüylerinin, tüyler sıralanmıştır, düzenli dir, aralardaki dikenli götüntü bitmiştir👍
Makalede hocamız haftada 1 demiş ben
2 haftayı tercih ediyorum btAmin forte için

Sean Kingston

Aktif Üye
Merhaba her zaman sorularınızı yanıtlarım 😊
En belirgin bölge başının üzeridir, kapsülleri bitmiş hepsi çiçek gibi açılmıştır tüylerinin, tüyler sıralanmıştır, düzenli dir, aralardaki dikenli götüntü bitmiştir👍
Makalede hocamız haftada 1 demiş ben
2 haftayı tercih ediyorum btAmin forte için
Benim tüy döneminden çıkıp çıkmadığını anlamam biraz zor olacak. Haftalardır 2şer defa olarak bt amin forte kullandım. Gervit w hiç vermedim.

Önümüzdeki haftadan itibaren Pazartesi haftada 1 Gervit W vermeyi, 2 haftada bir de Perşembe olacak şekilde bt amin forte vermeyi planladım.

Bu şekilde uygun mudur?

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Benim tüy döneminden çıkıp çıkmadığını anlamam biraz zor olacak. Haftalardır 2şer defa olarak bt amin forte kullandım. Gervit w hiç vermedim.

Önümüzdeki haftadan itibaren Pazartesi haftada 1 Gervit W vermeyi, 2 haftada bir de Çarşamba olacak şekilde bt amin forte vermeyi planladım.

Bu şekilde uygun mudur?
Entrobac da temin edin 3 lü kombinasyon yapın daha iyi olur😊

Sean Kingston

Aktif Üye
Entrobac da temin edin 3 lü kombinasyon yapın daha iyi olur😊
Hocam o toz halindeymiş, ben onun ölçüsünü ayarlayamam.

Bu arada kuşum dişi, vokal olsun diye yanına erkek alacağım. Kuşumun mutluluğu artar mı bu şekilde yoksa tek kalması mı daha iyidir?

Versele Laga Orlux Frutti Patee mama alacağım. Bunun hakkında bilginiz var mı?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

Bu arada kuşum dişi, vokal olsun diye yanına erkek alacağım. Kuşumun mutluluğu artar mı bu şekilde yoksa tek kalması mı daha iyidir?

Mercimek tanesi kadar katacaksınız ayarlamakta sorun yok ki 😂

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Merhaba, mama çok güzel 🤲 fakat çok fazla enerji bolca uçuş yaparsa alabilirsiniz, çocuğu parka çıkarıp enerji attırmak gibi😊yoksa sürekli evde bir koşmaca🤷
Entrobac da mercimek tanesi kadar yarım suluğa katılıyor zorluğu yok😊

Sean Kingston

Aktif Üye
Merhaba, mama çok güzel 🤲 fakat çok fazla enerji bolca uçuş yaparsa alabilirsiniz, çocuğu parka çıkarıp enerji attırmak gibi😊yoksa sürekli evde bir koşmaca🤷
Entrobac da mercimek tanesi kadar yarım suluğa katılıyor zorluğu yok😊
Severek yer değil mi o mamayı? Kokusunun çok güzel olduğunu da söylüyorlardı.

Kafesin üstünü ve kapılarını söktüm, papağanım istediği zaman uçuyor.