• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bozuk yem

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba benim hep yem aldığım bir kuşçu vardı. Kendi açık yem satıyor küçük paketlerde. Bende o yemden aldım genelde akşamları yemliklerini temizliyorum yem koyarken farketmedim yemin rengi soluk içinde üve oluşmuş. Bugün yemliği temizlemek için baktım yem kaba yapışmış resmen. Yemlikleri iyice yıkadım başka yem koydum içine.Kuşumda yeni yumurtladı halsizlik vardı. Acaba yem de dokunmuş olabilir mi? Bu durumda yapmam gereken bir şey var mı? Çok durgun bu aralar zehirlenme söz konusu değildir değil mi? Dışkısı cıvıktı ben yumurtlamaya bağlamıştım. Erkek olanda hareketli ve iştahlı duruyor onda sıkıntı yok

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Genel bir kuşun ve dışkıların resmini görebilir miyiz. Durgunluğu kuluçka sebebiyle olabilir kesin birşey söyleyemiyorum
Beyaz olan dişi ilk defa yumurtladı yumurta kırıldığı için kuluçkaya yatmadı. Kırmızı kafes dişinin kafesi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Genel bir kuşun ve dışkıların resmini görebilir miyiz. Durgunluğu kuluçka sebebiyle olabilir kesin birşey söyleyemiyorum
Kuyruğuda aşağı yukarı oynuyor bugün farkettim sorun teşkil eder mi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Dişinin diskilarda parazit var gibi diğer ustatlarda bir incelesin öneride bulunulur ona göre
Teşekkür ederim önerebileceğiniz ilaç ismi,tedavi yöntemi varsa hemen başlarım