Suan böyle iyi yani ama gün için de bir kaç kez yattığını görüyorum o şekil de çok kaşınıyor dün diş parazit yaptık umarım yapabilmişimdir ama kaşınmaya devam suan
Gözlerini çok kasıyor ve sulanıyor du on gün oldu sanırım konu açmıştım krem ve damla kullandım 4 gün sonra bıraktım şimdi kaşımıyor biraz sulanma var
Akıntı nasıl oluyor burnun da mı hiç görmedim
Gözleri şiş mi farketmedim ben hiç
Beslenme önemli şuan kuş aç dışkıya bakarsak sen beslenmesini sağla. Solunum ilacı önerir üstadlar ilacı şuan söyleseler de akşam temin edemezsin panik etme. Dediğim gibi beslenmesine dikkat et
üstad dediğiniz kişiler sanırm. Görmüyorlar bizi siz ne önerirsiniz ben ne yapmalıyım buluta birsey olur mu bir bakıyorum çok neşeli konuşuyor ötüyor bir bakıyorum yatıyor
Doksilin etken maddeli ilaç lazım. Şuan piyasada hangi ürünler bulunuyor hangileri kullanılıyor üstadlar kadar bilgim yok. Grpette istersen ilaç kısmından bir bak neler var. @Bahar Y. Solunum ilacı kullanıyordu oda yardımcı olabilir müsait olunca
Ben doksisiklin kullanmıştım sadece, faydası oldu fakat beşeri bir ilaç antibiyotik olduğu için reçetesiz alamazsınız, pantonic işe yarıyor diye biliyorum, hayvan ilacı kullanayım dersenizde doksimis kullanabilirsiniz
Ben doksisiklin kullanmıştım sadece, faydası oldu fakat beşeri bir ilaç antibiyotik olduğu için reçetesiz alamazsınız, pantonic işe yarıyor diye biliyorum, hayvan ilacı kullanayım dersenizde doksimis kullanabilirsiniz