• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Böyle durmaları normal mi. Anneleri tüylerini yedi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gelişimini tamamlamışlar. Henüz yavru oldukları için o şekilde durmaları normal diye düşünüyorum. Ufak görünmüyorlar dediğiniz gibi tüylerde eksiklik olduğu için size o şekil görünmüş olabilir. Ama bakıma ihtiyaçları var. B vitaminini eksik etmeyiniz. Aynı şekilde gervitle de destekleme yapınız. Bildiğim kadarıyla yorumladım. Demet abla bu konuda benden daha tecrübelidir. Onun da yorumunu beklemekte fayda var.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Anneleri tüylerini yiyince ayırdım
Ayıralı 15 gün oluyo
Kuşlar en az 35 -40günlük
Ufak görünmeleri tüyden ötürü mü
bide neden böyle duruyolar.
Ekli dosyayı görüntüle 65491
Merhaba, kırkbinkere maşallah minnoşlara😊🤲anneler protein eksikliği olduğu zaman bebeklerin tüy diplerinde protein olduğu için ihtiyacını malesef ki bu yöntem ile karşılar😔🤲
Öldürmez ama ihtiyaç karşılanacak kadar yapar, anneye yumurta haşlayın, taş gibi olsun, rendeleyip yeşillik(brokoli, karnabahar, yeşil biber, kırmızı biber-salçalık kapia biber-maydanoz sapı, dereotu) doğrayıp karıştırın üzerine kalamar kemiği rendeleyin ve verin, mis gibi yer bebeklerini yolmaz😊🤲
Bebeklerin tüyleri uzasın maşallah kuzu gibi olurlar😊🤲
BtAmin forte takviyesi yapın, elbesleme yapıyorsanız kanatlıoil protein tozu katın, sorunsuz büyüsünler Allah ın izniyle 😊🤲💓

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşlar düz zeminde nasıl duruyor? Bana normal gelmedi duruşları.