• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Boş yumurtayı yumurtlamayan çiftime koysam etkisi olurmu sizce?

Esraömer

Paylaşımcı
Yumurtlamayan çiftimin yuvasına boş yumurta koysam etkisi olurmu sizce dişi sürekli yuvaya girip çıkıyor normalde ama yumurtlamıyor kendi halindeler normalde aslında illa yumurtlasınlar diye bi beklentimde yok doğrusu ama şimdi diğer çiftimin boş yumurtası olunca acaba etkisi olurmu diye düşünmedim değil 🤔

Esraömer

Paylaşımcı
Bence koymamak en iyisi dişi üstüne oturmak isteyecek ve boşuna kuşunu yorarsin
Benim de cifteleseme üzerinden 14 gün geçti hala yumurta Yok
Gerçi oda doğru hayvanın psikolojisiyle oynamış oluyorum 🤔 ee ben bu yumurtaya kıyamıyorumki amaa ne yapcam 🤣

Bahar Y.

Müdavim
Faydası olabilir bence denemek lazım😊
Atmak istemezseniz boyayıp süs olarak kullanabilirsiniz😅

Esraömer

Paylaşımcı
Ben olsam öyle kırar kabuğunu kuşlara verirdim ☺ icinide çocuklara 🤣
Şaka tabiki ama kabuğu hakkında söylediklerim doğru
Dur bakalım bi düşüncem yorumlara göre 😂 hala kararsızım koyup kıymamakta denemekten zarar çıkmaz diyor bir yanım anne tepeli baba japonez bu çiftim birazcık yavruları merak etmiyor değilim aslında 😂

Esraömer

Paylaşımcı
Faydası olabilir bence denemek lazım😊
Atmak istemezseniz boyayıp süs olarak kullanabilirsiniz😅
Öyle mi diyorsun canım yaa bakalım yorumlar a göre koyucam yada koymıcam deney gibi oluyor aslında birnevi denemekten zarar olmaz diyor bi tarafım bi tarafımda dişinin psikolojisini etkilermi diyorum 😅 ama koy denen taraf ağır basıyor aklımda

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kişiliğine göre değişir deneyin ya yiyecek ya oturcak 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geçen gün yeni aldığım bir çift cennet papağanım vardı bu durumu test ettim bir tane yumurtayı aldım yuvasına attım dişi kuş gitti oturdu bişeyler yaptı yumurtayı yedi iki gün öncede çiftleşti 😅

Esraömer

Paylaşımcı
Geçen gün yeni aldığım bir çift cennet papağanım vardı bu durumu test ettim bir tane yumurtayı aldım yuvasına attım dişi kuş gitti oturdu bişeyler yaptı yumurtayı yedi iki gün öncede çiftleşti 😅
Yaaa hadi hayırlısı valla bu durum beni biraz sevindirdi belki bizdede olur dişi hazır gibi geldi bana normalde gagası kahve değildi onun için beklemiyordum yumurtlasınlar felan diyede gaga kahveleşti şu 1 ay içerisinde belki olur dedim zamanı var demekki nasip 😂Ekli dosyayı görüntüle 21013

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yaaa hadi hayırlısı valla bu durum beni biraz sevindirdi belki bizdede olur dişi hazır gibi geldi bana normalde gagası kahve değildi onun için beklemiyordum yumurtlasınlar felan diyede gaga kahveleşti şu 1 ay içerisinde belki olur dedim zamanı var demekki nasip 😂Ekli dosyayı görüntüle 21013
Vakit ve sabır istiyor kardeşim japones ve tepelilerde öyle zaman lazım hazır hale gelmesi lazım ikisininde