• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Boş yumurta

yasemiiin

Aktif Üye
Merhaba yine ben bu sefer muhabbet kusları hakkında sorum var😊22 Ocak'ta yumurtladı erkek 2 buçuk yasında dişi 3 yasında. Dişi daha önce 3 kere yavru büyütmüş erkeğin ilk. Dişi aldıktan iki hafta sonra yumurtladı ancak yumurtalarda kanlanma vs yok 6 yumurtası var. Şimdi sorum şu. Bu yumurtları almalı mıyım. Kimisi alma benim kuşun 33 gün sonra yavru çıktı diyor. Yumurtladıgı günden beri de üzerine yatıyor. 6 tane kızgınlık yumurtası yapar mı bir kuş çiftlestiklerini de hiç görmedim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba yine ben bu sefer muhabbet kusları hakkında sorum var😊22 Ocak'ta yumurtladı erkek 2 buçuk yasında dişi 3 yasında. Dişi daha önce 3 kere yavru büyütmüş erkeğin ilk. Dişi aldıktan iki hafta sonra yumurtladı ancak yumurtalarda kanlanma vs yok 6 yumurtası var. Şimdi sorum şu. Bu yumurtları almalı mıyım. Kimisi alma benim kuşun 33 gün sonra yavru çıktı diyor. Yumurtladıgı günden beri de üzerine yatıyor. 6 tane kızgınlık yumurtası yapar mı bir kuş çiftlestiklerini de hiç görmedim
Hiçbirinde damar yoksa alın atın. Boş yumurtaya yatıp yorulmasın. Erkek acemiyse böyle şeyler olabilir. Çiftleşme gördünüz mü?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba tavuk bile 20 günde yumurtayı çatlatıyor
Kimin 33 günde çıkmış çok merak ettim🤷

yasemiiin

Aktif Üye
Hiçbirinde damar yoksa alın atın. Boş yumurtaya yatıp yorulmasın. Erkek acemiyse böyle şeyler olabilir. Çiftleşme gördünüz mü?
Görmedim aldıgımda ikinci hafta yumurtlamıs zaten. Yuvada duruyordu dişi çıkmıyordu baktım 2 yumurta yapmış şimdi 6 yumurta

yasemiiin

Aktif Üye
Merhaba tavuk bile 20 günde yumurtayı çatlatıyor
Kimin 33 günde çıkmış çok merak ettim🤷
Valla öyle dedi alma günahına girme dedi bugün yine baktım hepsi boş. Kızgınlık yumurtası olur mu o kadar sayıda. Boş olsa yatmaz kırar atar dedi ben de inandım ilk defa yavru alacagım için

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Valla öyle dedi alma günahına girme dedi bugün yine baktım hepsi boş. Kızgınlık yumurtası olur mu o kadar sayıda. Boş olsa yatmaz kırar atar dedi ben de inandım ilk defa yavru alacagım için
8 tanede kızgınlık yumurtası olur 2 gün ara ile yapabilir, 33 günü kafadan atmış böyle birşey olamaz, doğasına aykırı!!!
Boşta nasıl yatmaz bal gibide yatar
Bu kişi son derece bilgisiz lütfen itimat etmeyin

Üst Alt