• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Boş Yumurta

beratarslan

Aktif Üye
Merhaba Kuşum 6 Tane Yumurtlamiştı 4 Tanesi Çıktı Geriye 2 Tane Yumurta Kaldı Yumurtaları Kontrol Ettim 5. yumurta Dolu 6.Yumurta Boş Onu Aliyimmi Acaba Yoksa 5.Yumurta Çıktıktan Sonra mı Alıyım Çünkü 6. yumurtayı 23 Aralıkta Yumurtladı Damarlaşma Yok Yani Sap Sari İçi Bilgi Verebilirseniz Sevinirim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba Kuşum 6 Tane Yumurtlamiştı 4 Tanesi Çıktı Geriye 2 Tane Yumurta Kaldı Yumurtaları Kontrol Ettim 5. yumurta Dolu 6.Yumurta Boş Onu Aliyimmi Acaba Yoksa 5.Yumurta Çıktıktan Sonra mı Alıyım Çünkü 6. yumurtayı 23 Aralıkta Yumurtladı Damarlaşma Yok Yani Sap Sari İçi Bilgi Verebilirseniz Sevinirim
Eğer boş ise kendisi kıracaktır, yerse kalsiyum olur ama almak istiyorsaniz alın 😊

beratarslan

Aktif Üye
Eğer boş ise kendisi kıracaktır, yerse kalsiyum olur ama almak istiyorsaniz alın 😊
Anladım Teşekkür Ederim Cevap Verdiğiniz İçin Bir Sorum Daha Olucak Yavru da Tuylenmeler Ne Zaman Başlar Acaba Bide Kafesi 1aydir Temizlemiyorum Yumurtaları Kırar diye Şimdi 5
yumurta Çıktıktan Sonra Kafesi Temizlesem Bir Sorun Olurmu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anladım Teşekkür Ederim Cevap Verdiğiniz İçin Bir Sorum Daha Olucak Yavru da Tuylenmeler Ne Zaman Başlar Acaba Bide Kafesi 1aydir Temizlemiyorum Yumurtaları Kırar diye Şimdi 5
yumurta Çıktıktan Sonra Kafesi Temizlesem Bir Sorun Olurmu
Kuşunuzun cinsi nedir acaba sultan papağanı iki hafta, muhabbet kuşu 7 gün içinde tüylenmeye başlar ve kafesi temizleyebilirsiniz fazla sarsmadan 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba 😊🤲gözünüz aydın olsun inşallah 😊🤲 boşlar kalsın yastık görevi yapacaklar😊kardeşlerine👍🐦