• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Biyotin ve çinko hakkında

Kullanılan İlaç
Gervit ve tyson multivitamin
İyi günler. Sevda papağanım stres kaynaklı tüylerini dökmüştü. Kanat tüyü yok ve şimdi sadece bir kuyruk tüyü var. 1 yaşına girdi.

Veteriner kullandığı vitaminde çinko ve biyotin olmadığı için yeterli olmadığını söylemişti. O sıralarda antibiyotik tedavisi de olduğu için alternatif öğrenmemiştim.

Gervit kullandım. Ondan sonra da tyson multivitamin. Çinko ve biyotin ihtiyacı için ne kullanabilirim acaba?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
İyi günler. Sevda papağanım stres kaynaklı tüylerini dökmüştü. Kanat tüyü yok ve şimdi sadece bir kuyruk tüyü var. 1 yaşına girdi.

Veteriner kullandığı vitaminde çinko ve biyotin olmadığı için yeterli olmadığını söylemişti. O sıralarda antibiyotik tedavisi de olduğu için alternatif öğrenmemiştim.

Gervit kullandım. Ondan sonra da tyson multivitamin. Çinko ve biyotin ihtiyacı için ne kullanabilirim acaba?
İleri seviyede tüy problemi varsa nekton kullanabilirsiniz onun yanı sıra bt amin fortede kullanılıyor kuşun fotosunu atar mısınız

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
tüy için multivitamin harici günde 10-15 dk güneş ışığı aldırıp üşütmeyecek şekilde ılık banyo suyu da hazırlayabilirsiniz

tüy için multivitamin harici günde 10-15 dk güneş ışığı aldırıp üşütmeyecek şekilde ılık banyo suyu da hazırlayabilirsiniz
Aslında havanın oldukça güzel sıcak olduğu bir günde balkona çıkarmak istedim. Rüzgar yoktu. Biraz ürktü ilk defa balkona çıktığı için sanırım. Ertesi gün de hapşırmaya başladı ve nezle oldu. Toparladı şimdi onu atlattık. Ama bende de ya hasta olursa diye endişe bıraktı. Çok çabuk etkileniyor.

Eğer sadece biotin ve çinko ağırlıklı ürün istiyorsan nekton bio alabilirsin kalitelidir. Versele mutavit aynı şekilde öneririm
Teşekkürler. Daha önce b vitamini de kullandım. Zaman zaman toplamda üç dört kuyruk tüyü oluyor. Ama yeni çıkanlar iki gün içinde düşüyor ve tek kuyruk kalıyor.

Dediğiniz ürünleri internette bulabileceğim spesifik bir yer var mı?

Birde düzenli probiyotik kullanmak gerekiyor entrobac öneririm onada
Bu probiyotiği kullanıyorduk. Dediğiniz vitamin ve probiyotiği bir arada kullanırken düzeni nasıl olmalı? Vitamin almadığı günlerde mi probiyotik alsın, haftada iki üç gün

Ekli dosyalar

Üst Alt