• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Bir türlü kuş kumunu yediremiyorum !

PapaHan

Yeni Üye
Papağanıma bir türlü kuş kumu yediremiyorum, yemine kattım ayikliyor yemiyor, ayrı kapta veriyorum yüzüne bakmıyor. Ne yapmalıyım sizce ?

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
kuş kumunu zaten fazla tüketmezler ihtiyaçları olduğu zaman tüketirler.Eğer yemine katarsanız da zaten kumlar alt tarafta kalacağı için tüketemezler.Ayrı bi kapta verin ihtiyacı olduğunda tüketir

PapaHan

Yeni Üye
kuş kumunu zaten fazla tüketmezler ihtiyaçları olduğu zaman tüketirler.Eğer yemine katarsanız da zaten kumlar alt tarafta kalacağı için tüketemezler.Ayrı bi kapta verin ihtiyacı olduğunda tüketir
Valla ayrı kapta verdim bir gram yememiş daha

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Valla ayrı kapta verdim bir gram yememiş daha
Merhabalar, bir arkadaşımıza iyi bir kanatlı uzmanı tarafından, grit kuma bir kaç damla anason suyu damlatması önerisi yapılmıştı. Bama da gayet mantıklı geldi. Versele laganın grit kumunda da anason vardır. Deneyebilirsiniz. Ayrıca ayrı bir kapta sununuz

PapaHan

Yeni Üye
Merhabalar, bir arkadaşımıza iyi bir kanatlı uzmanı tarafından, grit kuma bir kaç damla anason suyu damlatması önerisi yapılmıştı. Bama da gayet mantıklı geldi. Versele laganın grit kumunda da anason vardır. Deneyebilirsiniz. Ayrıca ayrı bir kapta sununuz
Mutlaka denerim o kumuda teşekkürler

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kristal kumu yemeyebilir

PapaHan

Yeni Üye
Bu ürün mü dediğiniz ?

Ekli dosyalar

Üst Alt