• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bir sorum olacak

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar oglusumu alalı neredeyse 4 ay oldu. 4 aydır vitakraft yem kullanıyordum. Fakat versele laga daha iyi marka olduğunu duydum.vitakraft yemi an itibariyle bitti yeni yeminden koydum yani versele laga.fakat yemiyor 😳 elimde eski yemi de kalmadı tamamen bitti. Çok acıkınca yer mi fikirleriniz ne yönde teşekkürler.

Esraömer

Paylaşımcı
Acıktıkça yiyecektir yadırgıyorlar ilk önce ama sonra alışıyorlar.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Ele alışkınsa avucunuza döküp deneyebilirsiniz ben öyle yapıyorum yeni tohum falan aldığımda küçük yemliğine gitmediği zamanlar alışması için

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet ele alışkın benden hiç ayrılmıyor fakat avucuma dökünce de yemedi. Yemliginden yemeyince avucuma döktüm önce aldı sonra attı yemedi. mecbur kalınca heralde yer 🙂

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Evet ele alışkın benden hiç ayrılmıyor fakat avucuma dökünce de yemedi. Yemliginden yemeyince avucuma döktüm önce aldı sonra attı yemedi. mecbur kalınca heralde yer 🙂
Dışarda gezsin bugün yanınızda 😀 kendi gidip yer bence acıkınca alışmaları zor oluyor biraz

beyyza02

Müdavim
yese bile diğer yemle karıştırarak verin bence ani değişimlerde sıkıntı olabilir

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Eski yeme alıştığı için yeni gelen yemi yemek istemeyecektir. Şuan elinizde yem yoksa eski yemden tedarik edebiliyorsaniz bence az miktarda alıp yeni yeme karıştırmanizi öneririm

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir de siz yiyormuş gibi yapabilirsiniz, bazı kuşlarda ise yarıyor bu yöntem 🙃

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tüh keske eski yemden biraz ayirsaydim.hic düşünemedim bole bir şey olacağını.ben evde olduğum müddetçe oğluşum hep disarda.kafesi açık kendi gidip kafesine yiyor yemini ama henuz bir girişimde bulunmadı. En olmadı petshoptan eski yem alayım.cevaplariniz için teşekkürler

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yem değişikliği yapacaksan Şehmus kardeşimin mamaist yeminden almanı tavsiye ederim...

Üst Alt