• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bir kuş buldum

Sami

Paylaşımcı
Bir kuş buldum balkonda nedir ne değildir ne yer yemez ne içer ne içmez yardım edin lütfen?

Bahar Y.

Müdavim
Bildiğimiz yabani güvercin bence, ben kumrulara kendi kuşlarımın yeminden veriyorum yiyorlar, tahminimce bu kuşta yer

Sami

Paylaşımcı
Yanlış görmüyorsam bencede güvercin yavrusu yem ve buğday verebilirsiniz. Islatıp bulgur verebilirsiniz. Eğer kendisi yemiyorsa elle besleme çalışın
Ben bir karton kutuya alıp evde besleeyecektim annem gol belki annesi gelip besliyordur dediler ondan almadım.ekmek ıslatıp verdim yemedi gibi veya midesi küçük

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
yabani güvercin yavrusu, arkadaşların dediği gibi kuş yemi, buğday yada bulgur verilebilir. Eğer annesi beslemiyorsa yada siz elle besleme yapamayacaksanız yakınlarınızda güvercin besleyen birisine rica ediniz, o bakacaktır.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Buğday vereceksin gagasini elinl açıp agİna bırak o yutar

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Güvercin yavrusunu böyle besledigimiz oldu ama çokta verme en güzeli aldığın yerde anne babası bakar Kayapa diye tabir ettiğimiz kuş güvercin besleyen biri varsa ona goturebilirsin o daha iyi. Bakar en azından buyuyene kadar bakar doğaya salar