• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bir hastalıkmı?

AcemiCan

Aktif Üye
Tam olarak neden oldu ve bu tüylenmemidir? Bilgi verirmisiniz neden olduğunu bilmiyorum.

AcemiCan

Aktif Üye
Buda erkek olanıdır. Aynı durumdadır. Önlem almam gereken bir durum varmıdır veya ne adım izlenmesi gerekiyor?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba kusunuz tuy doneminde. Gordukleriniz tuy kapsulleri. Yeni tuyler cikariyor 😊

AcemiCan

Aktif Üye
Merhaba kusunuz tuy doneminde. Gordukleriniz tuy kapsulleri. Yeni tuyler cikariyor 😊
Teşekkür ederim. Bugün hava güneşli ve esintisiz. Balkona güneş görmeleri için çıkartırsam sorun olurmu? Çünkü gün içinde pek ilgilenemiyorum ve apartmanon balkonu hariç ev pek güneş almamaktadır.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Bugün hava güneşli ve esintisiz. Balkona güneş görmeleri için çıkartırsam sorun olurmu? Çünkü gün içinde pek ilgilenemiyorum ve apartmanon balkonu hariç ev pek güneş almamaktadır.
Çok fazla olmamak kaydıyla evet 15- 20 dakikalık d vitamini almarını sağlayabilirsiniz. Havalar çok yanıltıcı bu aralar yine de hava akımına dikkat ediniz 😊🖐🏻

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Hiç risk almayın bu konuda. Fayda olsun derken daha çok zararı dokunabilir ani hava değişimi ya da sert esen bir rüzgar nedeniyle.

Üst Alt