Merhabalar yeniden, albino ve wifi sultan papağanı çiftimde zorunlu kafes değişikliği yapmıştım yuva takılı ve yumurta varken, doğal olarak yuvada yatmadılar ben de yumurtalarını lutino sultan papağanı çiftimin altına koydum, Çarşamba günü bir yavru çıkmıştı dün de tekrar bir yavru daha çıktı bir yumurta var ondan da ses geliyor sanırım çıkmak üzere ama şöyle bir sorun var dün çıkan yavru ölmüş onu yuvadan aldım öğle saatlerinde bakıcı anne genelde kafeste duruyor ve sabahtan beri çığlık atıyor birşey ister gibi diğer yavruyu besliyor gibiler şimdilik.
Bu arada lutino çiftimin yavrusu olmuyor yumurta alıyorum iki kuluçkadır ama boş çıkıyor bu son kuluçkada da genelde yumurtaları kırdılar. Ölen bebeğin fotoğrafını iletiyorum yaşayan bebeğin de videosunu paylaşacağım. Bakıcı annenin sürekli çığlık atmasının sebebi ne olabilir ? Bir derdi var gibi ben anlamıyorum
@Demet bükay @Burçak A. @Şehmus BAKIR
Bu arada lutino çiftimin yavrusu olmuyor yumurta alıyorum iki kuluçkadır ama boş çıkıyor bu son kuluçkada da genelde yumurtaları kırdılar. Ölen bebeğin fotoğrafını iletiyorum yaşayan bebeğin de videosunu paylaşacağım. Bakıcı annenin sürekli çığlık atmasının sebebi ne olabilir ? Bir derdi var gibi ben anlamıyorum
@Demet bükay @Burçak A. @Şehmus BAKIR
Ekli dosyalar
-
1.6 MB Görüntüleme: 20
-
1.7 MB Görüntüleme: 21
-
1.6 MB Görüntüleme: 18