• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Bir dönemin sonu

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Uzun zamandır hayatımın bir parçası olan kuş hobisine bugün veda ediyorum.
Bu karar ani değil, uzun süredir düşündüğüm bir şeydi.Ve imkanlar yüzünden
Hayat şartları değişti, sorumluluklar arttı. Bir canlıya hak ettiği ilgiyi veremeyeceğimi hissettiğim için bu kararı aldım. Sevmediğimden değil, tam tersine saygımdan.
Bu süreçte destek olan, bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim.
Kuşlarınız sağlıklı, üretimleriniz bereketli olsun.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Uzun zamandır hayatımın bir parçası olan kuş hobisine bugün veda ediyorum.
Bu karar ani değil, uzun süredir düşündüğüm bir şeydi.Ve imkanlar yüzünden
Hayat şartları değişti, sorumluluklar arttı. Bir canlıya hak ettiği ilgiyi veremeyeceğimi hissettiğim için bu kararı aldım. Sevmediğimden değil, tam tersine saygımdan.
Bu süreçte destek olan, bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim.
Kuşlarınız sağlıklı, üretimleriniz bereketli olsun.
Senin için en güzeli olsun inşallah 😊 🤲 yolun açık ve taşsız olsun😊 hayat çok uzun inşallah ileride tekrar başlarsın kendi imkanlarınla😊
Hoşçakal ablacığım 🥰

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba Mert öncelikle hakkında en hayırlısı neyse o olsun. 🙏🏻 Elindeki kuşların ne oldu. Dediğin gibi canlı bakmak küçük bir böcek bile olsa sorumluluk ister. Ama kaç yıldır artık forumdasın. Bu kullanıcı adının öncesi de var. Arada buralara uğra. Kendine iyi bak 🌸

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Senin için en güzeli olsun inşallah 😊 🤲 yolun açık ve taşsız olsun😊 hayat çok uzun inşallah ileride tekrar başlarsın kendi imkanlarınla😊
Hoşçakal ablacığım 🥰
Amin abla
Merhaba Mert öncelikle hakkında en hayırlısı neyse o olsun. 🙏🏻 Elindeki kuşların ne oldu. Dediğin gibi canlı bakmak küçük bir böcek bile olsa sorumluluk ister. Ama kaç yıldır artık forumdasın. Bu kullanıcı adının öncesi de var. Arada buralara uğra. Kendine iyi bak 🌸
Abla bazılarını vercem. bazıları bende kalcak. Kimse el ayak olmadı abla. Tek basıma gitmiyor. Yetişemiyorum. Hayallerım elimde söndü. Ve baktım hem onlar zarar alıyor. Hem bende bu sene yks zaten hayatım ters gidiyor. Onlar en azından benle birlikte sürüklenmesın

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Amin abla

Abla bazılarını vercem. bazıları bende kalcak. Kimse el ayak olmadı abla. Tek basıma gitmiyor. Yetişemiyorum. Hayallerım elimde söndü. Ve baktım hem onlar zarar alıyor. Hem bende bu sene yks zaten hayatım ters gidiyor. Onlar en azından benle birlikte sürüklenmesın
Tamam Mertçim. Hayat bir şekilde devam ediyor. Hayaller sönmez. Başka hedefler koyarsın kendine. O yolda ilerlersin. Sınav önceliğin. Allah yolunu açık etsin. Başarılar diliyorum ❣

Üst Alt