• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bilin bakalım kimi ziyarete gittim

furricanee

Paylaşımcı
Bugün taa üskudar bulgurludan kağıthaneye gidip @Şehmus BAKIR abimi ziyaret ettim.Dısı muhabbetimi değiştirip çayıni içtim.Normalde 1 saat süren yolu kaybolarak 2 saatte gittim.İnternet ve dakika olmadan yola cıkilmayacagini anladim.Yaklasık 50 kisiye yol tarifi sorup sonunda sehmus abinin yanina ulastım.Herturlu seyde yardimci oldugu icin @Şehmus BAKIR abime cok tesekkur ediyorum.cansın abim🤗

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bugün taa üskudar bulgurludan kağıthaneye gidip @Şehmus BAKIR abimi ziyaret ettim.Dısı muhabbetimi değiştirip çayıni içtim.Normalde 1 saat süren yolu kaybolarak 2 saatte gittim.İnternet ve dakika olmadan yola cıkilmayacagini anladim.Yaklasık 50 kisiye yol tarifi sorup sonunda sehmus abinin yanina ulastım.Herturlu seyde yardimci oldugu icin @Şehmus BAKIR abime cok tesekkur ediyorum.cansın abim🤗
Üsküdar'da oturuyor olsam 500 kere gitmiştim şimdiye 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Furkan kardeşim çok pozitifsin maşallah ayağına yüreğine sağlık yeni kuşun hayırlı olsun tüyü kadar yavrusunu görürsün inşallah sen bana gelene kadar ben öldüm dirildim başına bişey gelseydi sorumlu hissedecektim neyseki çok şükür sağlıcakla varmışsin tekrar beklerim ama internet ve dakikali olarak 😅

furricanee

Paylaşımcı
Furkan kardeşim çok pozitifsin maşallah ayağına yüreğine sağlık yeni kuşun hayırlı olsun tüyü kadar yavrusunu görürsün inşallah sen bana gelene kadar ben öldüm dirildim başına bişey gelseydi sorumlu hissedecektim neyseki çok şükür sağlıcakla varmışsin tekrar beklerim ama internet ve dakikali olarak 😅
Daha cok gelirim abi tabi internet ve dakikali olarak😁

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yaa kıskanmadım değil 😜 Bu aralar zaten Şehmus abi perileri başımda üşüşüyor git git diye 😁
Beylikdüzündeyim ama hiç üşenmem ışık hızında giderim valla 🤣
Size de hayırlı olsun sağlıkla yaşar inşallah 🙏 😇

Bahar Y.

Müdavim
Yaa kıskanmadım değil 😜 Bu aralar zaten Şehmus abi perileri başımda üşüşüyor git git diye 😁
Beylikdüzündeyim ama hiç üşenmem ışık hızında giderim valla 🤣
Size de hayırlı olsun sağlıkla yaşar inşallah 🙏 😇
Sen İstanbulda olmana rağmen kıskanıyorsan biz duvar mı yumruklayalım napalım bilemedim🤪