• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bilgilerinize ihtiyacım var

pervaya

Yeni Üye
Merhabalar, dün post atmıştım fakat konu farklı yerlere çekildi ne yazıkki o yüzden tekrar danışmak istiyorum. Kuşumu 2 gün önce akşam aldım 50 m kadar kafesle dışarda yürüdük eve kadar o sırada hafif rüzgar vardı. Akşam bişey yoktu fakat sabah ötemiyodu. Burnu tıkalı gibi hissiyat veriyor. Ağzı açık öyle nefes almaya çalışıyo galiba. Oda sıcaklığı 27 derece civarı, suyuna vitamini koydum, rüzgar olmayan bi yerde duruyor. burun fotoğrafı ve ötme videosunu bırakıyorum aşağıya. İlginiz için şimdiden teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 37155

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Videoyu streamable.com üzerinden yükleyip linkini buraya ekleyin lütfen, bu şekilde görüntüleyemiyoruz 🙏 dünkü konu için de kusura bakmayın sizden o arkadaş adına özür dilerim 🙏🙏

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kekik spreyi ve suyu verin. Video yüklerseniz daha iyi olur. Birde diğer konuda baktım saçma yorumlar gelmiş siz takılmayın bu yorumlara. Soğukalgınlığı tedavi edilen bi hastalık.

pervaya

Yeni Üye
Videoyu streamable.com üzerinden yükleyip linkini buraya ekleyin lütfen, bu şekilde görüntüleyemiyoruz 🙏 dünkü konu için de kusura bakmayın sizden o arkadaş adına özür dilerim 🙏🙏
Çok naziksiniz, teşekkür ederim nezaketiniz için. Yarın veterinere götüreceğim Canlıyı fakat bahsettiğiniz site ne yazık ki açılmıyor bende. Başka bir yolu veya sorun çözümü var mı acaba.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok naziksiniz, teşekkür ederim nezaketiniz için. Yarın veterinere götüreceğim Canlıyı fakat bahsettiğiniz site ne yazık ki açılmıyor bende. Başka bir yolu veya sorun çözümü var mı acaba.

pervaya

Yeni Üye
Evet bugün bu bilgilendirmeye denk geldim fakat ben direk siteye hiçbir şekilde giriş yapamıyorum sorun orda. Site açılmıyor başka bir alternatif sitede bulamadım ne yazık ki.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Vpn’e falan gerek yok, belki yazım yanlışı olmuştur şuna bi tıklar mısınız?

pervaya

Yeni Üye
Yok linkte olmadı ne yazık ki, farklı tarayıcılardan denedim , vpn zaten denedim. Bazı arkadaşların hoşnut olmayan hitapları birazcık can sıkmaya başladı, sözüm ona tanımadığınız insanlarla nasıl konuştuğunuza dikkat edin lütfen.

Bahar Y.

Müdavim
Arkadaş araştırmadan iş yaptığı için sinir oldum sadece diğer insanları yanlış yönlendiriyor veterinere götürmek yerine
Burada kimseye sinir olma gibi bir lüksünüz yok maalesef, her gelen birine sinirlenip üslup bozsun o zaman? Yorum yapmadan önce konu sahibiyle empati kurunuz. Ek olarak buraya üye olmuş ki çare arıyor değil mi? Sizin kuşu/ları göremedik konu açıp tanıtır mısınız?

pervaya

Yeni Üye
Arkadaş araştırmadan iş yaptığı için sinir oldum sadece diğer insanları yanlış yönlendiriyor veterinere götürmek yerine
Sinir olmanız sizin kişiliğiniz ile alakalı beni ilgilendirmez. Ben olan herşeyi tüm açıklıkla anlatarak yardım istiyorum bilsem danışmaya ihtiyaç duymam zaten. Yanlış yönlendirme yaptığımı düşünmüyorum ayrıca veterinerede götüreceğimi belirttim neyin peşindesiniz anlayamadım 7 mesajınız var sadece benim konularıma olmadık şeyler yazıyosunuz sadece.

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar, dün post atmıştım fakat konu farklı yerlere çekildi ne yazıkki o yüzden tekrar danışmak istiyorum. Kuşumu 2 gün önce akşam aldım 50 m kadar kafesle dışarda yürüdük eve kadar o sırada hafif rüzgar vardı. Akşam bişey yoktu fakat sabah ötemiyodu. Burnu tıkalı gibi hissiyat veriyor. Ağzı açık öyle nefes almaya çalışıyo galiba. Oda sıcaklığı 27 derece civarı, suyuna vitamini koydum, rüzgar olmayan bi yerde duruyor. burun fotoğrafı ve ötme videosunu bırakıyorum aşağıya. İlginiz için şimdiden teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 37155
Tuğçe hocamız kekik spreyi önermiş, uyguladınız mı?

pervaya

Yeni Üye
Tıkanıklık tam açılmadı biraz daha rahat nefes alıyor ama, mesajı ne yazık ki geç gördüm temin edemedim yarın ilk işim onu uygulamak olucak. teşekkürler hepinize değerli bilgileriniz için .

Üst Alt