Merhabalar Arkadaşlar forumunuza bugun yeni katıldım sulatan papağanı besliyorum
Bugun diskisinda bir değisklik fark ettim yem harici herhangi bir şey yemedi,sabah uyandiğımda 1 saat kafesin tabaninda beklediğini gördüm anlayan arkadaşlar bilgilendirebilirmi
Birde ben bir yerden zelioit tozu temin etmiştim onu nasıl vereyim,sadece hasta olduğundamı veriyim yoksa genel rutin bir kullanim mi olacak (meyve,sebze kesinlikle yemiyor)
Birde ben bir yerden zelioit tozu temin etmiştim onu nasıl vereyim,sadece hasta olduğundamı veriyim yoksa genel rutin bir kullanim mi olacak (meyve,sebze kesinlikle yemiyor)
Sevdiği sebzeden sadece yiyeceği kadar koyun önüne ve üstüne serpin mercimek tanesi kadar yem de olur ama çok az koymanız gerekli yediğinden de emin olmalısınız.
Sevdiği sebzeden sadece yiyeceği kadar koyun önüne ve üstüne serpin mercimek tanesi kadar yem de olur ama çok az koymanız gerekli yediğinden de emin olmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 😊 Bugün sizlere çok merak edilen, Kuşlarımız için haftada 1 yapılması gereken, Kuluçkada olan canlarımız için haftada 1-2, Bebekli, yavrulu çiftlerimiz için haftada 2-3 defa verilmesi gereken sebze salatamızı paylaşıyorum Gerekli malzemeler : Brokoli Karnabahar Kırmızı...