• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bi problem varmı

efe789

Yeni Üye
Merhabalar Arkadaşlar forumunuza bugun yeni katıldım sulatan papağanı besliyorum

Bugun diskisinda bir değisklik fark ettim yem harici herhangi bir şey yemedi,sabah uyandiğımda 1 saat kafesin tabaninda beklediğini gördüm anlayan arkadaşlar bilgilendirebilirmi

1000023731.png1000023732.png1000023724.jpg1000023726.jpg

efe789

Yeni Üye
Birde ben bir yerden zelioit tozu temin etmiştim onu nasıl vereyim,sadece hasta olduğundamı veriyim yoksa genel rutin bir kullanim mi olacak (meyve,sebze kesinlikle yemiyor)

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Birde ben bir yerden zelioit tozu temin etmiştim onu nasıl vereyim,sadece hasta olduğundamı veriyim yoksa genel rutin bir kullanim mi olacak (meyve,sebze kesinlikle yemiyor)
Merhaba Yemine Ekleyin. Günlük tuketsin. Ama Zeolit Tozu İnsanlar Içinse Bence Kullanmayın

Son düzenleme:

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Hocam zelioit günlük tüketiliyormuydu ya benim bildigim haftada 2 defa
Haftada 1 2 İdeal. Ama Parazit Durumlarinda Her Gün Tuketebilir. 10 Gün İdealdir. Sonrasında Haftada 2 Kullanılmasında Sıkıntı Olmaz.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Aldığınız zeolitin resmini eklermisiniz nereden aldınız hepsi uygun değil?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yemine nasil ekliyoruz? üstüne mi dökelim
Sevdiği sebzeden sadece yiyeceği kadar koyun önüne ve üstüne serpin mercimek tanesi kadar yem de olur ama çok az koymanız gerekli yediğinden de emin olmalısınız.

Erenb51

Aktif Üye
Sevdiği sebzeden sadece yiyeceği kadar koyun önüne ve üstüne serpin mercimek tanesi kadar yem de olur ama çok az koymanız gerekli yediğinden de emin olmalısınız.
Benim kuşum yavru daha hiç sebze vermedim, bugün brokoli aldım nasıl vermeliyim

efe789

Yeni Üye
Yani ben şimdi yemine hergün koyackmiyim zelioit tozunu kuşlar için olanini almistim diskisi nasil limonun

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
İsterseniz @Demet bükay ablamın sebze salatası gibi hazırlayabilirsiniz tek sebze yerine çeşit olması içerik zenginliği açısından da çok iyi olur

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yani ben şimdi yemine hergün koyackmiyim zelioit tozunu kuşlar için olanini almistim diskisi nasil limonun
Hasta değil ise tedavi değil önlem amaçlı kullanıyorsanız hafta da 1 2 ideal.

Üst Alt