• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beyaz dışkı

iceberg987

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
19 Ara 2024
Kullanılan İlaç
Gerwit-w
Dün petshoptan aldığım kuşta bir halsizlik var, Dünden beri sürekli uyku hali mevcut daldarıdan az yedi. Dün takviyeli su vermedim. Bugün gerwit-w verdim ama içtimi içmedimi bilmiyorum. Dışkı beni biraz huylandırdı . 14 Ekim yumurtadan çıkışı, henüz 2 aylık . Tüyleri sürekli kabarık üşümüş gibi. Sabah kafesinden çıkardım biraz uçtu, yuvasına koydum tüylerini düzeltti . Çok hareketli degıl bir halsizlik var ... Odanın sıcaklığı normal hatta normalin biraz üstü diyebilirim.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba gözlemlediniz mi yem yiyor mu. Açlık dışkısı yapmış. Yeni güncel dışkıları tekrardan atar mısınız. Beyaz peçeteye olsun lütfen. Birde net şekilde videosunu görelim. Ortama yeni geldiği için durgunluk yem yememe su içmeme gibi durumlar gözlemlenebilir. Ama fotoda görüntüsü çok hoşuma gitmedi. Video ve dışkı fotosu atarsanız daha iyi yorum yaparız.

iceberg987

Aktif Üye
Tamamdır yarın yine bakacağım. Biraz daldari yedi bugün. Tüylerini kabartip duruyor sürekli. Dün geldi yeni kafesine bugün 2.gün. suluguna vitamin koydum. Yarına düzelme olacakmi bakıp burdan yine yazarım hocam

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamamdır yarın yine bakacağım. Biraz daldari yedi bugün. Tüylerini kabartip duruyor sürekli. Dün geldi yeni kafesine bugün 2.gün. suluguna vitamin koydum. Yarına düzelme olacakmi bakıp burdan yine yazarım hocam
Yeni sahiplendiyseniz kuşları aynı yere koymayın. Bir hafta on gün kadar ayrı kalsınlar. Tamam takip edin. Dışkıları kabarıklığı gözlemleyin. Yolunda gitmeyen şeyler olursa yazarsanız 🌸

iceberg987

Aktif Üye
Çok iyi anlaştılar ama ayrı kafesi vardı bilerek koymadım uyumundan dolayı. Ha diyorsanız hastalık kapar diye haklısınız onu dusunemedim

Üst Alt